söndag 21 augusti 2011

Två ganska ilskna funderingar

Fundering nummer ett: Tänker troligen skälla vilt i telefon när jag ringer till Posten imorgon. Under min semester har min svärmor passat vår post. Hon hittade en paketavi som hon hämtade ut. Så långt är allting gott. Men en annan paketavi låg i ett anonymt fönsterkuvert - inte någonstans på kuvertet stod det att det var en paketavi och svärmor öppnade såklart inte kuvertet - vilket resulterade i att paketet gått tillbaka. Varför i helvete gör Posten så och varför i helvete går paketen tillbaka redan efter två veckor mitt i sommarsemestrarna? Förut låg de kvar på postutlämningen i en månad. Tänk alla människor som åker bort i mer än två veckor - ska man inte kunna göra det nudå??? Va???

Fundering nummer två: Imorgon kommer den otroligt efterlängtade rörläggaren och har med sig en ny ruta till vår nya duschkabin. Ett par veckor innan vi åkte till Spanien så skulle ju vi få en ny kabin, men en ruta kraschades och sen gick det förbannade företaget Svedbergs på semester. Kan vi hoppas på att allt funkar vid installationen imorgon så man kan få njuta av en skön dusch utan läckage imorgon tro? Sambon är lite rolig, han tycker det ska bli spännande med en ny duschkabin - sen kom han på att hans liv kanske är en smula trist om man tycker sånt är spännande här i livet, fniss.

Lite fula ord i detta inlägg, men jag tycker de var befogade... suck.

3 kommentarer:

Glitter Sisters sa...

Härligt sätt att bli välkomnade tillbaka från semestern... /N

Kerstin sa...

Blä! Hoppas att både paketet o duschväggen ordnar upp sig!

Ninni sa...

Ja, just i nuläget vet jag att paketet gått tillbaka till avsändaren och att duschkabinen är installerad utan någon krasch men att det bara finns kallvatten... puh...