söndag 28 augusti 2011

Une - Glimmer eyes

Une är ett märke som jag aldrig testat förut. Jag nosade lite på produkterna på varuhuset El Corte Ingles i Puerto Banus. Une är ett märke som är mellan 98-100% naturligt enligt hemsidan. Jag visste inte något om märket alls innan jag tittade in på sidan. Ska jag vara ärlig så tyckte jag att det mesta såg lite trist ut, nästan enbart smink i bruna nyanser. Men en skugga drog till sig min uppmärksamhet och det är den lilla godbiten på bilden. Tygväskan fick jag när jag köpte mina Bourjois-produkter konstigt nog, den kom till nytta när jag skulle ned till poolen om dagarna så den fick bo kvar i Spanien till nästa år. Egentligen skulle man köpa två Une-produkter för att få väskan.
Skuggan jag köpte är i krämform och man drar isär förpackningen för att öppna den. Fingrarna är ett mycket bättre verktyg än den lilla medföljande penseln.  Jag brukar oftast applicera krämprodukter med fingrarna, det gäller bara att de är rentvättade men det är inget problem eftersom jag alltid tar på mig linserna precis innan jag sminkar mig. Konsistenen på denna skuggan är ganska hård, vilket jag gillar för då blir det inte så kladdigt. Faktum är att jag tycker att konsistensen lite liknar den hos MAC's paintpots och dem gillar jag ju jättemycket.
Kolla vilket underbart skimmer! Dock krävs det en primer för att skuggan inte ska vecka sig på ögonlocken märkte jag. Jag gav 11:15 euro för denna, egentligen kostade den lite mer, men det var 15% rabatt på alla Une-produkter just när jag köpte denna.

Om ni är intresserade av märket så ser jag att det finns att köpa hos den engelska webshoppen Naturismo.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh så fin! Urhärligt skimmer! Jag har för mig att jag sett märket någonstans, men jag kommer inte riktigt ihåg var.

Ninni sa...

Ja, jag med...nånstans...

Carina (TotalBeauty) sa...

Tror aldrig att jag ens har hört talas om det skönhetsmärket, får kila in och läsa lite om det. :)

Ninni sa...

Ja för visst är det kul med nya märken!