torsdag 25 augusti 2011

Helt otroligt - det krånglar fortfarande!

Idag var Svedbergskillen här och fixade med vår duschkabin. Han visade mig att det fanns både kallt och varmt vatten när han var klar. Det jag inte märkte innan han åkte var att det bara finns skållhett eller iskallt vatten - inget mellanting samt att han måste vänt på saker och ting för på blått blir det varmt och på rött kallt.

När vattnet hade spolat en stund så märkte vi dessutom att det läcker ut på golvet mitt under kabinen. Alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta tamejfaan. Killen kommer tillbaka imorgon... and the story goes on...

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Helt sjukt ju! De borde behöva betala skadestånd eller ngt. Ni bör iallafall inte betala ngt alls!

Ninni sa...

Tyvärr så är det ju vår hyresvärd som betalar för kabinen då vi bor i hyresrätt och det är ju vi som vill ha kompensationen... ett nytt handfat med underskåp kanske?

Glitter Sisters sa...

Då du bor i hyresrätt är det i sådana fall hyresvärden som ska ge dig kompensation. Det beror på vad det är för hyresvärd du har men jag var du skulle jag inte ha allt för höga förväntningar. Hyresvärden kommer antagligen mena att ni ändå kunnat duscha under tiden ni varit utan kabinen och att det inte inkräktat på nyttjanderätten av din bostad. Däremot de här senaste dagarna när ni varit helt utan dusch och tvingats tvättat håret i köksvasken är det troligt att ni kan bli kompenserade för. Dock handlar det inte om många slantar. Att vara helt utan badrum (dvs både wc, handfat och dusch) anses vara ett men i nyttjanderätten och för det får man 12% av dygnshyran. Nu när det bara är duschen för er del, så blir det ännu mindre. Men om du ändå delar din månadshyra på månadens 30 dagar och tar 12% på det så märker du att det inte handlar om många kronor. Om du har tur så är din hyresvärd, liksom mina föräldrars, inget vidare duktig på matte och räknar fel och ger dig nästan en hel månadshyra i reduktion :0)
Ursäkta utläggningen men jag får skylla på att jag är yrkesskadad :0) /N

Carina (TotalBeauty) sa...

Ledsen att jag inte höll tummarna riktigt hårt, gör det till imorgon ;)

Måste säga att detta har sköts helt otroligt dåligt!