fredag 18 januari 2013

Mama prenumerationsgåva

Nu suckar ni nog. Jag och mina tidningsprenumerationer... hehe. Den här gången tog jag en prenumeration på tidningen Mama. Såklart bara för gåvornas skull. Mina tvillingkillar fyller 12 år i februari så det känns som om jag är fel målgrupp för den tidningen. Men bläddra lite kan man ju alltid. Gåvan den här gången var toppen!

Från Decléor fick jag min favvokräm Hydra Floral (15 ml), en mask från samma serie (15 ml) och rengöringen Aroma Cleanse 50 ml). De två senare har jag inte testat tidigare. Jag brukar gilla Decléors produkter så det blir kul.

Sen fick jag ett läppglans från Face, det kändes lite trist kanske för dessa brukar finnas i massa olika gåvor och jag tycker de är lite tråkiga. Färgen heter Magnolia och glosset är doftfritt.

En liten dosa med Bare Minerals matta foundation och en pytteliten kabuki fick jag också med. Jag har varit lite nyfiken på den för jag har bara testat deras originalfoundation som har lite lyster. Färgen är Medium beige och det är den färgen jag brukar välja iallafall så det passade ju jättebra.

6 kommentarer:

Linda sa...

Masken är lovley, brukar använda den ist för nattkräm när jag är extra torr. Rengöringen är jag inte överförtjust i, tycker den löddrar för lite :)

Ninni sa...

Åh, älskar när man kan låta masker verka över natten.

Minerva sa...

Intressant!Kul med dina pren.-tips, hoppade på den du hade med DV häromdagen!

Annika B sa...

Ge jättegärna tips om bra erbjudanden man får med premunerationer, jag älskar det och vill gärna hänga på om det är nåt som passar mig :)

Annika B sa...

Prenumerationer...så nu vart det rätt hehe :)

Ninni sa...

Kolla in dagens tips!