fredag 11 januari 2013

Recension - Exuviance Rejuvenating Bionic Scrub

Exuviance är ett salongsmärke som jag varit nyfiken på ett tag. När jag besökte den suveräna butikskedjan Ulta i Los Angeles så slank den här tuben ned i min redan överfyllda varukorg. Det var ett rent impulsköp bara för att få testa något från Exuviance. Jag har haft flera andra skrubbar hemma på sistone så det dröjde tills för några veckor sedan innan jag hann påbörja denna.

Tuben är generös och innehåller hela 150 gr. Produkten är en tjock vit kräm med gott om små skrubbkorn i. Man får ta i lite för att klämma ut den ur tuben. Doften är i stort sett obefintlig då den inte innehåller parfym. Man får gno peelingkrämen mellan handflatorna för att fördela den innan man kan använda den i ansiktet eftersom den är så hård i konsistensen. Jag tror att den här är lite för vass för en känslig hy, men om man är försiktig så går det bra. Jag upplever att min hud mår bra av den men att jag inte får gno för hårt.  Den innehåller min favvoingrediens sheasmör som ska mjukgöra och lovar att göra huden slät och fräsch.
Här ser ni innehållsförteckning. Jag gav $36 för min tub, vilket är strax under 250:- så det var inte någon billig historia såg jag på kvittot. Jag ser att den finns på Skincity för 269:- så den här gången sparade jag inte några stora pengar på att släpa hem produkten från USA.

Ninni ger betyget: 3,5. En ganska basic produkt som är rätt så dyr, men dryg. Tror inte jag kommer att köpa denna igen för dels vill jag ju alltid prova nytt och så har jag ju en alla tiders favorit i Matis härliga peeling.

Tips: Just nu kan man få med ett kit från Exuviance med sju småprodukter (bl a peelingen) när man prenumererar på tidningen Damernas Värld. Eftersom jag vill testa mer från märket så hoppade jag på erbjudandet. Här hittar ni det. Jag tycker ofta att just Damernas Värld har bra erbjudanden, ofta har jag tecknat prenumeration både i mitt och sambons namn bara för produkternas skull. Den extra tidningen brukar jag lägga i grannens brevlåda så blir hon också glad.


5 kommentarer:

Johanna sa...

Jag håller med dig angående scrubben den är lite av en besvikelse, helst om man jämför med deras krämer och serum som är helt fantastiska :)

Ninni sa...

Vilken tur att jag får testa fler produkter i DV-kitet. Fast peelingen är inte dålig, bara inte fantastisk.

Caroline @makeupedia.se sa...

Provat skrubben från MD Formulations?
http://www.feelunique.com/p/md-formulations-Face-and-Body-Scrub-250ml

Ninni sa...

Nej, är den bra? Doftar den något?

Kerstin sa...

Vilket bra tips!