onsdag 11 mars 2015

By Terry - Hyaluronic Hydra-Powder

Jag berättade för er att jag blev så himla nöjd med min order från Skincity häromdagen. Här är en av produkterna jag köpte. Skincity har nämligen precis tagit in By Terry, ett lite lyxigare och dyrare märke som har en del intressanta produkter. Detta är min första produkt från märket, jag hade redan innan kollat in det här pudret som många hyllar.
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder är ett vitt löst puder, ser lite galet ut i burken, nästan så man tror det är teatersmink.
Dosan är en klassisk löspuderburk med små hål som är övertejpade innan man drar bort tejpen, jag drog bort hälften  av tejpen för annars kommer det ut så mycket. Pudret är väldigt speciellt i konsistensen, det är nästan lite fuktigt och man blir helt photoshoppad i ansiktet - overkligt bra blir det! Man får dock vara sparsam, jag häller ut lite i burkens lock och applicerar med skunkborste.

Vad jag förstår så finns dessa puder från andra märken också och kallas då HD-puder, Jag vet inte om innehållet är detsamma. En del filmstjärnor har blivit fotade med sånt puder som då alltså bara syns när man fotar med blixt, det ser ut som om de har mjöl ansiktet så det är en kombination som inte är så bra alltså. Jag har inte testat att fota mig med detta puder på, men i vanligt dagsljus är det fantastiskt. Jag lade lite på min sons handrygg och han var helt förbluffad över hur mjuk huden kändes.
Än så länge har jag bara provat detta puder i kombination med Cliniques nya foundation Beyond Perfecting Foundation + concealer och resultatet är helt otroligt! Jag har nog aldrig sett ut att ha så fin hy som med denna kombination faktiskt. Ska se om jag kan visa er någon dag.

399:- får man punga ut med för ett sånt här puder och ni finner det alltså hos Skincity och det finns även på The You Way.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Då vågar man inte gå ut med dig mer, du blir för snygg :-) /Cookie

Ninni sa...

Men du får låna! :-)

Anonym sa...

Kan jag behöva!

Kerstin sa...

Hjälp, jag blir jättejättesugen!