söndag 15 mars 2015

REN - Glycolactic Radiance Renewal Mask

Såhär års blir min hy ofta rätt så grådassig. Den har genomgått den mörka vintern och inte fått sol på länge samt att jag känner mig lite trött efter den här mörka perioden. Då är det dags att pigga upp med en mask! Jag erkänner att jag är dåligt på att regelbundet använda masker, men eftersom jag har ett helt gäng sådana hemma att testa så ska jag verkligen försöka bättra mig. Så häromdagen öppnade jag den här masken från REN. 
Såhär beskrivs masken:
En effektiv djuprengörande mask som förnyar huden och ger lyster. Innehåller bl a glykolsyra och mjölksyra, Omega 3 och 7 samt papaya. Motverkar svullnad och fina linjer. Använd i 10 minuter en gång per vecka och skölj sedan av med hjälp av den medföljande duken och ljummet vatten. Passar mogen och/eller solskadad hy. Bör inte användas på känslig hy.
Förpackningen är en praktisk pumpflaska, locket på öppningen är avtagbart men sitter fast. Mycket smart och fräscht!
Masken är rätt så genomskinlig, lite orangeaktig och doftar lite åt apelsin/aprikoshållet. Lite som att smörja in sig med en barnmatsburksefterrätt!
Den här produkten är en av REN's bästsäljare och jag har hört gott om den från flera håll. Jag har bara testat denna en gång, men jag tyckte faktiskt att huden blev lite piggare direkt! Vet inte om det är inbillning. Det pirrade pyttelite i huden medan den verkade, men inte obehagligt. Jag blev inte röd eller något. Duken som medföljde gjorde det lätt att tvätta bort masken efter sisådär 10 minuter. En vanlig tvättlapp funkar såklart också. Jag kommer att fortsätta använda denna mask ett tag nu under våren för jag gillar känslan.

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask finns på en del apotek och i rätt många webbutiker såsom Hudoteket, Apotek Hjärtats webshop m fl. Den kostar kring 450:- för en flaska om 50 ml men i skrivande stund har Apotek Hjärtat en kampanj så den är nedsatt till 336:- då de har 25% på utvald hudvård! Kolla här får ni se. Dock vet jag inte hur länge kampanjen pågår.

Detta är inte ett pressutskick utan jag vann min flaska i en tävling för ett tag sedan.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Haha, barnmatsburksefterrätt! Jag håller också på att testa denna och känner mig positiv efter första rundan. Man kan ju behöva pigga upp huden såhär års!

Ninni sa...

Ja, du kanske har barnmat hemma, hihi!