torsdag 29 januari 2015

Aritaum Shine fix eyes Brown bunny

Idag har jag en spännande sak att visa er! Detta är en ögonskugga från Sydkoreanska Aritaum. Jag är väldigt förtjust i den! Den är nämligen som något mellanting mellan kräm och puder och otroligt glittrig och härlig.
 Kolla bara allt härligt glitter, den är krämig men ändå pudrig på något märkligt sätt.
Den är lite småbökig att applicera. Inte så att den är svår att tona ut, men jag skulle rekommendera att man först målar ögonen och sen basen när man använder denna för nedfallet är annars svårt att hantera då den är så glittrig. Man kan även lägga ordentligt med löspuder under ögonen eller skydda med t ex en post-it-lapp medan man målar. När skuggan väl är på plats så älskar jag resultatet så det är väl värt det.
 Tog lite bilder i olika ljus så att ni ska se hur läcker den är, en riktig festskugga skulle jag säga.
Bling bling som ni ser. Jag älskar ju sånt, inget för den blyga tjejer kanske. Jag har inte lagt jättemycket tid på denna sminkning utan det var mest för att testa skuggan i detta läge, därav är det lite smuligt, men det går absolut att jobba på. Fick passa på när solen sken.
Jag märkte att jag fick bäst resultat när jag använde en skumgummiapplikator att trycka dit skuggan med och sen tonade jag ut den med fingarna.
Konsistensen är någonstans mellan de skuggorna ni ser ovan. På bilden ser ni Stilas Magnificent Metal eye shadows och L'Oreals Infallible-skuggor. Stilas är svårare att jämna ut tycker jag, de klumpar sig mer, och dessutom är de väldigt mycket dyrare och L'Orealskuggorna är lite mer som vanliga puderskuggor.

Jag köpte min Aritaum-skugga på eBay för strax under 80:-, dessa finns hos lite olika säljare. Jag hittade min hos iamlove-shop och jag tycker nog att den shoppen är den bästa bland de koreanska shopparna på eBay just nu för man får alltid med lite spännande prover trots att de inte är dyra alls plus att de packar bra. Frakten är gratis. Jag har handlat hos dem fler gånger. Kan lätt tänka mig fler av dessa skuggor för se vilka fina nyanser de finns i. Lite nyfiken även på övriga produkter från märket också...

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Gud så fin! *dreglar en smula* Mycket fin sminkning! Nu blev man lite sugen på en sån skugga...eller mycket rättare sagt. Det där med post-it lappar var en bra idé! Jag har stått och hållt en bomullsrondell under ögat, inte speciellt bra. Har nu skrivit upp post-it på inköpslistan.

Ninni sa...

Post-it-lapparna fastnar inte så bra om man pudrat innan bara så gör det efteråt... hihi.

Kerstin sa...

Ser jättefint ut!

Jag har haft missnatt här och därav missärdag idag, har fortf pyjamas nu..,. Imorgon ska jag banne mig inspireras av din sminkning här och glittra lite, oavsett sömnmissär :)

Ninni sa...

Det är bra tänkt Kerstin! Hejja på! Kram!