fredag 16 januari 2015

Jane Iredale

Ingen kan ju ha missat att jag, och många bloggerskor med mig, var på Daisy Beauty Expo i helgen som gick. Jag håller på och går igenom produkterna som jag fick med mig hem från mässan och jag kommer att visa er framöver vad som låg i påsarna, där var massor av spännande produkter. Idag är det tid för Jane Iredale, det lyxiga mineralmärket som jag testade för första gången så sent som strax före jul när jag köpte en gel-eyeliner från dem.
Det första jag såg i påsen var den här paletten. Det är ett provkit som jag tror finns i fler färger och den jag fick var medium.
Puderfoundation, rouge, concealer, tre skuggor och två läppnyanser hittar vi här. Mycket användbara och neutrala nyanser.

Det är svårt med ljuset just nu så jag fotade i lite olika vinklar så att ni ska kunna se. Swatch var inte att tänka på denna dagen för det hade inte blivit rättvisande.
 Puder/rougeborsten är smart, den är ihopvikbar så man kan välja bredd på den.
I påsen fanns även en singelskugga i den svarta nyansen Ebony.
Här tycker jag att Jane Iredale lyckats otroligt bra med förpackningen, har ni sett så smart med halvgenomskinligt lock så man ser nyansen! Snygg är den också. Finaste dosan på länge faktiskt.
Skuggan är otroligt välpigmenterad och jag kommer nog att använda den som eyeliner när jag vill sota.

Kitet finner jag inte hos någon svensk webshopp, men skuggorna finns på Kicks hemsida för 225:-/st och de finns i massa nyanser.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag använder skuggan som liner, funkar jättebra! Gillar också förpackningen jättemycket. Kitet har jag inte hunnit testa än, men det blir nog tid till det i helgen. Kul att träffas i lördags, förresten!

Helena/LipGloss Bitch sa...

Jag är extremt pepp på den svarta skuggan!

Lotta L sa...

Ser jättefint ut!

Ninni sa...

Bra grejor alltså och kul att ses, det var det verkligen!

Emma P sa...

Det var väldigt fina grejer från Jane Iredale! Smart att skicka med ett sånt set så man kan prova mycket. Ska eventuellt testa lite i helgen:)