torsdag 7 februari 2013

Cupol

Häromdagen strosade jag omkring inne på Kicks Avenyn här i Göteborg. Tänkte inte köpa något särskilt. Jag stod och höll i två lack från Kicks egna märke till halva priset, men lade faktiskt tillbaka dem. Jag är inte så lacksugen just nu för naglarna är som vanligt kassa och jag ska ju till London nästa vecka ni vet... Jo jag vet att jag tjatar om London men jag längtar verkligen! Däremot föll jag för den här skuggan, den heter Cupol och kommer från Make Up Stores serie med Microshadows.

Egentligen hade jag haft ögonen på en lös skugga i liknande nyans från samma märke som heter Chocolate fondant från Bon Bon-kollektionen. Dessa två skuggor låg brevid varandra på hyllan, men när jag såg dem brevid varandra så föll jag direkt för Cupol istället. Jag är inte så förtjust i förpackningarna på MUS lösa skuggor så därför har jag inte köpt någon av dem.
Skuggan var något mörkare än vad jag uppfattade i affären. Egentligen borde alla butiker ha fönster ut mot gatan så att man kan se i dagsljus hur färgerna ser ut. Kicks på Avenyn ligger inuti en liten galleria och de har inget fönster utåt.
Jag gillar att det finns en liten ton av lila i skuggan, det ger ett djup som tilltalar mig. Skimret syns inte så tydligt på ögat som på handen.
Här har jag testat Cupol lite snabbt på ögat, ni ser att den är rejält mörk, kanske inte passar alla till vardags. Jag är dock rätt så modig även till vardags när andan faller på så jag tänker nog använda denna även på jobbet.

3 kommentarer:

Emma P sa...

En av mina absoluta favoritskuggor från MUS, alldeles fantastisk kvalitet...

Linda sa...

Ser väldigt fin ut :) har nog inte uppmärksammat den alls i butik..

Ninni sa...

Emma, vad kul! Linda, titta efter den nästa gång!