torsdag 28 februari 2013

MUA - Glitter Ball

Jag håller på att testa mig igenom de MUA-produkter jag köpte för ett tag sedan, här har jag testat den mörkbruna och den guldiga skuggan ur paletten Glitter Ball. Jag tycker att namnet är fel, skuggorna är skimriga, inte glittriga.

Kvaliteten är inte jättebra, jag applicerade skuggorna med penslar och det var väldigt svårt att få ett jämnt resultat. Därför får ni ingen närbild. Tror faktiskt att fingret är att föredra här då skuggorna är rätt så krämiga, ska testa det. Jag har märkt att många budgetmärken har den texturen på sina skuggor. Ett exempel är Viva la Diva-paletten som kom ut för ett par jular sedan, dessa skuggor liknar VlD-skuggorna väldigt mycket tycker jag. Jag har testat att lägga liknande skuggor med skumgummidutt också, men fingret funkar allra bäst.
Jag hade Too Faced's primer Shadow Insurance under och hållbarheten var ok, men inte mer. Det märks att detta inte är så dyra produkter och det är ju synd, men de är ju väldigt billiga så det gör inte så mycket även om jag inte köper fler. Min favorit hittills av MUA-produkterna är den svarta eyelinern i tuschpenna. Den är verkligen bra och lätt att använda.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Ser fint ut! Och vad snygg du är i håret!

Ninni sa...

Vad gullig du är!

Anonym sa...

s the only thing that can tell you with any assurance that a project can move ahead and make money.
The more vulnerable the global economy looks, the greater the demand for gold and silver.
We design and manufacture the full range of conveyor components used in materials
handling equipment, whether for new systems or replacement
parts to any existing equipment.

Also visit my homepage ... mining