söndag 17 februari 2013

Hemma igen!

Efter sisådär en vecka i underbara London så är jag nu hemma i Göteborg igen. Flyget från Stansted gick kl 06:40 imorse så jag är en smula mör. Vi valde att bo sista natten på Radisson på flygplatsen och ändå var vi tvungna att gå upp vid 04:30...

Kan rapportera att London var lika fantastiskt som jag mindes det (det var 13-14 år sedan jag var där förra gången) och att shoppingen var mycket bra! Ni må tro att jag shoppat en hel del i skönhetsväg som jag snart visar här i bloggen. Ska bara sortera upp grejorna lite. Har bl a handlat Clinique, Soap&glory, Sleek, Kiko, Estee Lauder och massa massa mer! Äh, jag måste ju införa köpstopp nu, funderar på ett project 50 pan... alltså att jag måste göra av med minst 50 produkter innan jag får köpa något mer. Det har varit lite shopoholic-varning på mig på sistone det erkänner jag.

Vill passa på att tacka för era helt ljuvliga kommentarer på mina tidsinställda inlägg under veckan jag varit borta från nätet. Så himla roligt att titta igenom dem! Älskar när ni kommenterar!

11 kommentarer:

Honi sa...

Soap & Glory? Sjukt avis, helt galet faktiskt. Älskar deras produkter.

Ninni sa...

Då ska jag visa vilka grejor jag köpte inom kort! :-)

Linda sa...

Är nyfiken på soap & glory deras produkter verkar trevliga :)

omygloss sa...

Oj 50 produkter! Det känns tufft!

Ninni sa...

Linda, blir prio på det!
Omygloss, jag vet... därför har jag inte riktigt bestämt mig ännu. Man kan ju bestämma sig för att räkna in prover av produkter också...

Unknown sa...

Kör du en Project 50 Pan är jag på, hör av dig bara!

Ninni sa...

Haha, är det månne en till som förköpt sig en smula? Jag ska fundera lite på de regler jag vill ha bara... får bli några få undantag nämligen för produkter som står på min lista. Men inte många!

Lotta sa...

Välkommen hem igen! Ska bli jättekul att få se allt du köpt!

Caroline sa...

Blir galet kul att se din londonshopping =))
välkommen hem!

Ninni sa...

Tack goa ni! :-)

Kerstin sa...

Det låter som en himla härlig resa! Jag borde nog också köra 50 tomma, men det går liksom inte med Lancomes vårkollektion på gång ut i butikerna ;)