lördag 9 februari 2013

Make Up Academy

På sistone har jag läst i flera bloggar om ett budgetmärke som heter MUA (Make Up Academy). Jag hade skrivit upp detta märke på min London-lista för märket finns på butikskedjan Superdrug. Men så hade MUA's egen websida rea häromveckan. Halva priset på allt och dessutom gratis frakt. Det gjorde att jag istället valde att klicka hem lite grejor för jag antar att in resväska blir full nog ändå på hemvägen. Websidan brakade ihop alldeles första och andra dagen på rean, men tredje dagen lyckades jag slänga in en order, då var visserligen vissa produkter slut, men jag hittade ändå en del intressant. 

Leveransen tog drygt två veckor, vilket får uppfattas som godkänt i reatider. Grejorna är nästan gratis, jag betalade bara £17 för hela ordern, och då tycker jag inte det gör något om vissa saker är lite halvdana, man kanske kan hitta guldkorn? Jag gillar att testa nya märken, det vet ni nog vid detta laget.
Här ser ni smågrejorna, jag köpte. Två trippelskuggor, lösfrallor med lim, en penselconcealer, en eyeliner, två rouge (lite för rödaktiga), ett läppbalsam och en produkt för läpparna som jag visar längre ner i inlägget (den längst ned till höger).
Tre lite större skuggpaletter köpte jag. De heter Heaven and earth, Glitter ball och Immaculate collection. Vissa av färgerna är dock väldigt lika varandra. Hojta i kommentarerna om ni vill att jag swatchar. Jag kom på att rengöringsservetterna från Oliva by CCS som kom i senaste Glossyboxen är utmärkta att använda på kladdiga armar när man swatchar. Så fick jag användning för dem också!
Jo, den där läppgrejen som jag visade ovan. Jag höll på att skratta ihjäl mig åt den otidsenliga bilden på tjejen som figurerar på förpackningen. Jamen kolla bara! Jag finner inga ord! Det är en tvåändad produkt med läppstift i ena änden och ett gloss i andra änden.

Läppstiftet har en läbbig Barbie-rosa färg och ska tydligen vara matt, vilket jag inte gillar. Glosset testade jag lite med fingret och det innehåller stora glitterkorn som INTE är sköna på läpparna. Varför beställde jag detta då? Jo, jag såg nämligen den här produkten (fast kanske i annan färg) hos underbara Lisa Eldrigde i en av hennes Youtube-videos. Den såg verkligen bra ut på henne och hon sa att den var bra. Ja, tur att jag bara gav sidådär 15:- för denna för den köper jag inte igen!
Barbie - någon?

2 kommentarer:

Lotta sa...

En sån massa fina grejer! Ögonskuggorna ser spännande ut. Ser gärna swatches! Lite i taget kanske, det är ju rätt så många... Så nällad jag blir på att testa märket!

Ninni sa...

Jag kan ta det lite vartefter. : )