måndag 18 februari 2013

Lite balla grejor


Vi besökte två jättestora köpcentrum i London, de heter Westfield båda två (googla på dem om ni är nyfikna på var de ligger). Där fanns alla butiker som finns på Oxford street och några till. I det ena Westfield hade de en nagelbar från märket Models own, visst var den häftig? Ni ser tjejen som står inne i den va?
Inne i den jättestora leksaksaffären Hamleys på Regent Street stod den engelska kungafamiljen, byggd i Lego i fullstorlek. Otur att bilden blev så suddig bara. Även Lego-drottning Elisabeth satt på en tron i en annan del av butiken. Sonen tog bild på henne, men jag har inte laddat ned den bilden än.
Det här är baren på hotell Radisson vid flygplatsen ute vid Stansted. Vi bodde där sista natten eftersom vårt flyg hem gick så okristligt tidigt. Det ni ser på bilden är ett jättestort glastorn, flera våningar högt, som rymmer 3500 flaskor vin. Varje prick är alltså en vinflaska. På kvällarna åker det runt en tjej i linor inuti tornet och gör cirkuskonster, lite som Spindelmannen. Hon plockar även ned vinflaskor som kunderna beställer. Det var två tjejer som turades om. Helt klart annorlunda.

Inga kommentarer: