söndag 10 februari 2013

Finingar från Mary Kay

Mary Kay är ett märke som jag inte har fastnat för något särskilt. Jag har varit på något sånt hemförsäljningsparty (gillar inte sådana) och uppfattade nästan att de som jobbar för märket ingår i nån sorts sekt. De är ofta pushiga och nästan tvingar till köp samt försöker med alla medel värva nya konsulenter. Köpte ett läppbalsam en gång som visade sig innehålla nästan bara vaselin och den lilla tuben kostade 180:- så jag kände mig lite lurad där faktiskt. Har visserligen en kollega som också är konsulent och hon är helt normal så det finns såklart undantag. Däremot kan Mary Kay ha en del produkter som verkar fina, bl a så är jag lite sugen på deras flytande foundation som fått bra recensioner. Kolla även in de här finingarna hos British Beauty Blogger, visst blir man sugen?

Har ni testat något från Mary Kay och vad tyckte ni? Vad har ni för erfarenhet av deras försäljningsmetoder?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har dåliga erfarenheter! En person försökte värva mig som säljare och jag gick på ett möte för att vara trevlig och det var som du sa lite åt sekthållet. Personen gav sig inte förrän jag sa till på skarpen. / Cookie

Ninni sa...

Jag minns det, gud så tröttsamt. Ett nej är ett nej! Jag vägrar att gå på sånna där homeparties så det är ingen idé att bjuda in mig till sånt. Jag har mina principer liksom. Träffas hellre på andra premisser.

Jennifer sa...

Jag är inne på det just nu om jag skulle bli säljare för dom... men det är mest också för att alla är ju inte likadana. Jag har jobbat som säljare innan, men glömmer aldrig bort att vara ödmjuk! Många säljare gör tyvärr det :/

För övrigt så har jag deras ögon make-up remover - herregud så bra den är! Det är faktiskt något av det bättre jag testat, mycket mycket nöjd! :)

Anonym sa...

Hej! Jag har varit MK kund sedan år 2007. Produkterna är av högklassig kvalitet. Det jag börjat tröttna på, är att vara beroende av konsulenten. Och att MK har väldigt många olika hudkrämer.
Jag har haft svårt att hitta rätt i kosmetik djungeln. Men vill prova något nytt nu.
Jag har aldrig varit på ett homeparty. Utan blev intresserad, då en väninna sålde MK ett tag.