fredag 1 februari 2013

Glossybox januari

Den här månadens Glossybox var den sämsta hittills enligt mig, jag var faktiskt inte helt nöjd med nån av produkterna. Kanske hade de tagit ut sig alldeles i december där de lanserade en extra nyårsbox? Det här fick jag:


  • Carmex lipbalm, jag gillar inte doften av Carmex alls så jag tror inte detta är något för mig, nån som om just detta stift har den klassiska starka doften? Öppnar inte förpackningen förrän jag vet.
  • Oliva by CCS rengöringsservetter, rätt så fantasilöst och jag gillar att tvätta ansiktet ordentligt. Känner mig inte ren med servetter. Kanske bra om man ska campa, men jag gillar ju inte att campa.
  • Burt's Bees nagelbandskräm, den här fick jag ju förra året också! Varför köra en repris när det finns så många andra produkter från Burts? De kunde väl valt ett läppbalsam åtminstone? Fick visserligen en rabattkod också om jag vill handla produkter från märket.
  • Elite Paris svart ögonpenna, har hur många svarta ögonpennor som helst, trist!
  • Babor anti-wrinkle eye pads, kommer säkert till användning, men hade mycket hellre provat en mascara från märket såsom flera andra av prenumeranterna fick. 
Såg att en del fick Illamasquaprodukter med sina boxar, hade gärna testat något från det märket istället. Tror jag fick den sämsta boxen av alla. Men jag hoppas det bara var en tillfällig svacka för i stort sett har jag faktiskt varit rätt så nöjd med de boxar jag fått. 

8 kommentarer:

Susanna Pettersson sa...

Jag kan gärna köpa carmex läppbalsamet av dig :) om du inte vill ha det alltså. älskar carmex!

Ninni sa...

Maila mig din adress så skickar jag den till dig. Inte behöver du betala.

Monica L sa...

Fick Babor mascara i min Glossybox, och byter den gärna mot ditt Carmex Moisture Plus lip balm!

Litzy sa...

Jag var faktisk jätte nöjd med min boks... tyvärr tror jag inte att jag tåler av servetterne, det svider kring ögone :(

Ninni sa...

Monica, om inte Susanna mailar mig så kan vi gärna byta, men nu har jag ju lixom lovat bort den redan. Man får stå för vad man lovar. :-)
Litzy, jag hoppas mer på nästa låda nu... :-)

Minerva sa...

Fick samma som du, håller med att det är den sämsta boxen hittills, speciellt Burts Bees-krämen, det finns ju ett ymnighetshorn att ösa ur när det gäller beautyprodukter!

Ninni sa...

Precis min åsikt också.

Tanci sa...

Fick exakt samma som du. Är oxå besviken. De kunde iaf ha ändrat färgen på boxen så att man fick fin box iaf hahah.