måndag 25 februari 2013

Sleek

Lite grejor från Sleek köpte jag också minsann. Börjar ni bli trötta på mina London-köp-inlägg nu? Jo, jag vet att jag är lite knäpp som handlar så mycket men nu är det bannemej köpstopp läääänge! Vet att jag gick lite till överdrift på köpfronten på resan - jag har full insikt om det och ska verkligen bättra mig. :-) De här grejorna köpte jag iaf. Ett färgat läppbalsam, ett rouge, en concealerpalett och en skuggpalett. Jag lovar visa dem lite mer ordentligt snart för de verkar jättefina. Har ni testat något från Sleek och vad tyckte ni?

7 kommentarer:

Caroline sa...

Ohh spännande :)) Köpstopp eller ej, inte lika kul att köpa en massa när man väl är hemma igen, eller?!

Lotta sa...

Jag tycker det är jättekul att se allt du handlat! Blir väldigt nyfiken på det här! Det är väl inte så konstigt egentligen att man vill handla mycket när man har chansen att köpa grejer som inte finns i Sverige?
Jag har inte testat Sleek, men jag blir väldigt nyfiken på allting, och när jag har chansen att köpa gör jag nog det. Men vill helst "klämma o känna" först.

Ninni sa...

Ni kanske förstår att mitt köpbehov är lite mättat nu va? Hihi...

omygloss sa...

Nej jag är inte trött på dina london-inlägg :) ! Har Face Contour-paletten och älskar den. Har en pout paint också, gillar finishen och färgen men INTE lukten

Ninni sa...

Har inte hunnit testa dem ännu, bara provat skuggpaletten än och det kommer inlägg om mitt första försök. :-)

Kerstin sa...

har ännu inte testat ngt, men det ska bli himla kul att se dina fynd!

Ninni sa...

Lovar visa mer!