onsdag 13 februari 2013

MUA - Innocence

Jag testar mig vidare genom MUA-prylarna jag köpte. Såklart är detta ett tidsintällt inlägg för jag är ju inte hemma just nu, men jag tänkte att det skulle bli tomt i bloggen annars så jag har lagt in en hel del i förväg som ni förstår. Jag var verkligen i målartagen innan jag åkte.
Den här gången är det trioskuggan Innocence som jag testat. Jag har använt den mörkaste och den ljusaste färgen. För att vara bakade skuggor så är de förvånansvärt krämiga, pigmentsrika och inte så dammiga som sånna skuggor brukar vara. Jag är glatt överraskad faktiskt! Speciellt med tanke på att den här trioskuggan kostade mig £1,25 sisådär 13:- (=reapris, ord pris £2,50). Är det inte fantastiskt billigt? Man får inte trycka så hårt med penseln för de smulas lätt sönder då.
Jag använde också brynpennan Instant lift for brows från Clinique och Clarins mascara Instant definition. Första intrycket av mascaran är att den ger bra med volym, men att man får måla försiktigt så den inte klumpar. Guldhylsa är fint, men det blir fingeravtryck på en gång... missade att putsa bort dem innan fotot togs ser jag.
Den mörkaste skuggan i paletten liknar väldigt mycket MAC-pigmentet Blue Brown som är en klassiker vid detta laget. Dock har MAC-pigmentet mer blått i sig och är mer intensivt så de är inte riktigt dupes. Men rätt lika!
 Till vänster ser ni MAC's Blue Brown och till höger den mörka skuggan från MUA's Innocence.
Hela tiden medan jag fotade så var det en liten linslus som härjade runt i rummet... vissa vill gärna ha uppmärksamhet. Vg bortse från mitt rufsiga hår, hihi.

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Fint!

Och vilken härlig bild på mor och son :)

Linda sa...

Jag har den trion med och den är väldigt trevlig :)

Aidas MakeUp sa...

Så fin sista bild, jag har också samma pigment från MAC men mitt heter Green Brown =)

Aidas MakeUp sa...

Nej, då kanske jag förresten har jag inte alls samma! Förlåt, men tror mitt drar mycket mer mot grönt, sorry!

Jennifer sa...

Skulle gärna vilja ha en sån instant lift!!

Lotta sa...

Fin sminkning, riktigt fin färg det där!
Och jag håller med Kerstin, vilken härlig bild på er två!

Ninni sa...

Tack ni är underbara! :-)