söndag 24 februari 2013

Budgetmärken...

Budgetprodukter är kul, ibland kan man ju hitta någon riktig godbit och det är kul att prova nytt, lite svårare att testa många produkter när det gäller dyra märken. På Superdrug fanns alla möjliga budgetmärken som jag inte hade provat tidigare. Här ser ni tre nagellack från 2True som jag betalade sammanlagt £4,99 för då de hade erbjudande på märket. Ser ut att vara riktigt fina färger. Vet inte varför jag går och köper nagellack när mina naglar är crap, men nåväl...
Ett annat budgetmärke är Miss Sporty, här var det två produkter för £2,99 så jag slog till på ett färgat läppcerat (ljusrosa, glömde öppna locket på fotot) och ett till lack (men det var då sjutton då att jag inte kan låta bli att köpa nagellack). Dålig bild för det framgår inte vilken färg det är, men det är mörkt lila och verkar heta 2187.
Sen har vi lite MUA-produkter, en sån där förpackning med småkulor á la kaviarmanikyr som man lägger i vått nagellack för kul effekt, jag gav bara £3 för denna. Liknande finns från märket Ciaté för 219:-. Kan vara kul till fest nån gång. Sen köpte jag en greigefärgad skugga för bara £1, swatch längre ner, en mascara för £2 från samma märke. Mascaran var tydligen en nyhet och den ska ge extrem volym så jag tänkte - upp till bevis!

Ögonpennan kommer från märket Barry M som ger mig 80-talsvibbar. £3,99 kostade den, swatch längre ner.

Från nån annan affär på Westfield-köpcentrat i Stratford köpte jag två genomskinliga mascaror för £1/styck från LA Colors att ha till ögonbrynen. Borde nog köpt fler... Nedrans att jag inte kommer på vad den affären hette. De hade nämligen typ hela LA Colors sortiment och det är INTE litet det! Allt var nästan gratis, men vid det laget hade jag börjat oroa mig för vikten på min resväska så jag vågade inte handla mer...
Ska ta och testa de här kaviar-manikyrkulorna nån dag tror jag. Skojig idé även om jag inte tror att de sitter kvar mer än en kväll. Leo heter färgen, det fanns ett par färgvarianter till av dessa.
Swatch på Barry M-pennan, nr 27 heter den, väldigt fantasifullt... men jag gillar att glittret faktiskt syns.
Greigeskuggan från MUA heter Shade 11 Pearl. Den är lite krämig i konsistensen och jag tycker nog att pigmenteringen verkar helt ok.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Fina saker! Gillar speciellt ögonpennan och ögonskuggan. Men allt ser fint ut! Kul med dom där pärlorna!

Ninni sa...

TAck, ja, de ska bli roligt att testa! :-)

Linda sa...

Spännande :) ska bli kul att se vad du gillar dom :) min ögonskugga från MUA är väldigt bra pigmenterad :)

Ninni sa...

Låter bra!

Wysteriia sa...

Ser ut som mycket roliga saker :D

Ninni sa...

Japp, och billiga!