torsdag 28 februari 2013

Glossybox februari

Igår när jag kom hem så hade brevbäraren burit hem min Glossybox för februari - älskar att slippa hämta den på postutlämningen! Jag tycker boxen är jättefin denna månaden. Har överlag lite svårt att göra mig av med de fina lådorna, de har en tendens att samlas härhemma och så använder jag dem till presentboxar. Vad ni gör med era lådor?
Här är innehållet i min februaribox.

  • Balsam från Mastey, aldrig hört talas om märket och balsam går ju alltid åt. 
  • Model Co - läppenna, använder inte läppenna.
  • Batiste torrschampoo, skrev ju ett inlägg om mina undringar ang torrschampoo häromdagen, nu fick jag ju chansen att prova även om jag inte tror det är någon produkt för mig. Men man kan ju ändra sig!
  • Model Co, produkt för läppar och kinder, men vänta nu - den här kom ju i jul-boxen också! Jag gillar inte repriser och Glossybox har redan tidigare kört en repris i form av Burt's Bees nagelbandskräm. Tycker fantasin börjar tryta rejält nu. Kan ni sluta upprepa er tack?
  • Maria Nila hårolja, jag gillar håroljor och speciellt i småförpackningar för de är så dryga så denna kommer jag att använda.

Fick såklart även den lilla tidningen Glossy Mag, kul att bläddra i! Mitt intryck av denna boxen är blandat. Som jag skrev ovan så gillar jag inte repriser och så tycker jag även att det är dålig fantasi att lägga i två produkter av samma märke. Men en Glossybox är ju inte dyr och prenumerationen är frivillig. Om det blir fler repriser så funderar jag dock på att säga upp min prenumeration.

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag var nöjd med tre av mina produkter. De jag inte kände mig så nöjd med var de två från model co. Samma två som du fick

Ninni sa...

Då kände vi rätt så lika där.

Minerva sa...

Har inte heller klarat av att kasta de fina boxarna, några har jag till förvaring av div. småprylar men börjar få lite ångest, alla kan jag nog inte ha nytta av!

Litzy sa...

Vi fick ungefär samma. Blev lite besviken på Lip tint. Känns som ett litet "slap in the face" att man ska betala extra för ett produkt som alla får ändå.

Boxarna använder jag till smycken, smink och andre roliga grejer. Använder dom också för att gi bort presenter.