söndag 3 februari 2013

L'Oreal Colour Riche Balm Nourishing nude

Ibland får jag ju lust att plocka fram något nytt ur förrådet. Fasen mitt förråd bara växer trots att jag verkligen försöker att ta fram nytt ofta. Jag har en hel del godsaker i förrådet ska ni veta, hihi. Nu var det dags för den här godingen. De här har jag inte sett i Sverige, undrar varför, jag köpte mitt stift på Target i LA. Det är ett färgat läppbalsam och sånna älskar ju jag. Speciellt när de kommer i så här fina hylsor. Jag försökte verkligen swatcha det här stiftet både på läpparna och på handen, men det är så skirt att det knappt syntes. Med andra ord så är det ett stift man inte behöver någon spegel för att applicera. Det känns skönt och vårdande på läpparna.

7 kommentarer:

Åsa sa...

Åh, vad jag skulle vilja se ditt förråd! Är det så stort som jag tänker mig? Typ en knökfull klädkammare :)

Ninni sa...

Åh, jag önskar att jag hade en hel klädkammare med smink. Jag har två fulla trådbackar i min garderob samt en pappbyrå (ryms på en hylla i bokhyllan) från Granit för mindre grejor till mitt förfogande för de grejor jag har oöppnade. Försöker att inte breda ut förrådet mer för att ha lite koll på så inget hinner bli gammalt. Just nu försöker jag verkligen att använda upp produkter eftersom jag ska till London på sportlovet... de grejorna måste få plats och det blir lite svårt i nuläget.

Åsa sa...

Härligt att ha så mycket att plocka fram ifrån. Jag har bara en Glossybox-kartong med oöppnade saker :)Jag vill så gärna testa allt nytt på en gång.

Lotta sa...

Så synd att dessa inte finns i Sverige! Gillar också sådana stift.

Minerva sa...

Jag har mitt förråd i grönsakslådan längst ner i svalen, och det växer! Har fått för mig att åtminstone krämer och liknande står sig bättre där, och grönsaker passar det inte för ändå, de behöver lite kallare.

Ninni sa...

Ja, sortimentet i Sverige är lite för smalt. Smart att ha grejorna i svalen, har dessvärre ingen sval.

Kerstin sa...

Färgen ser himla snygg ut! Sådana skira färger är ju perfekt till vardags :)