torsdag 14 februari 2013

Malin+Goetz Detox face mask

Det här är en skojig grej må ni tro. Det är en ansiktsmask från New York-märket Malin+Goetz. Den ska verkar rengörande och balanserande och passa alla hudtyper. Den kommer ut ur pumpen som en kräm som man applicerar på ansiktet. Efter bara några sekunder börjar den bubbla och ha sig och blir till ett lödder istället för en kräm. Det kittlar jätteskönt. Efter sisådär fem minuter tvättar man bort den, man får gno litegrann för den är inte helt lätt att få bort. Jag brukar använda en fuktad papperstvättlapp av den billigare sorten. Dyrare tvättlappar är lite för halkiga så jag föredrar de billiga som river lite.
Doften är svag och lite åt björnklisterhållet. Jag gillar känslan både under användningen och efter. Vet inte riktigt hur det långvariga resultatet blir då jag använder flera olika masker med jämna mellanrum just nu så jag tänker inte sätta betyg, men som sagt - rolig mask med härlig kittlig känsla. Den känns lite modern på något sätt, förpackningen är mycket fin tycker jag.

Malin+Goetz finner ni hos NK i Göteborg (säkert i Sth också) och på Eleven. En förpackning om 118 ml kostar 435:-. Jag fick min mask vid invigningen av märkets hylla på NK i Göteborg.

5 kommentarer:

omygloss sa...

Underbar bild! Kram på dig på alla hjärtans :)

Kerstin sa...

Jag är rysligt nyfiken på Malin+Goetz, det verkar verkligen vara ett spännande märke!

Lotta sa...

Jag gillar bilden!
Masken verkar både rolig och bra.

Minerva sa...

Har Emma S. mask av samma typ, höll på o. skratta ihjäl mig första gången jag använde den! Känns bra efteråt också, hyn blir len o. mjuk.

Ninni sa...

Tack vad gulliga ni är, blir så glad för kommentarerna!