tisdag 12 februari 2013

MUS prenumerationsgåvor

För ett tag sedan tog jag en prenumeration på Sofies mode. Anledningen var att man skulle få Make Up Stores Cover all mix som prenumerationsgåva. Det är nästan skamligt att jag inte har provat den ännu. Det tog en väldig tid innan det kom ett kuvert från tidningen. Tydligen hade Cover all-mixen tagit slut så de hade ersatt med andra produkter istället (konstigt att erbjudandet finns kvar då). Jag är faktiskt störtnöjd ändå! Får väl testa Cover all nån annan gång. Jag fick tre produkter istället för en, dessutom till ett högre värde och alla verkar väldigt användbara:

-Gloss lips i färgen Marbella
-Multi lash mascara svart
-Eyedust Inka
Förpackningarna på Make Up Stores lösa skuggor är inte så bra, men jag gillar verkligen färgen Inka som är lite brun-kopprig. Äger ingen Eyedust sedan tidigare.

7 kommentarer:

Kajalpennan sa...

De har gjort om eyedustförpackningarna. Mycket bättre nu

Kerstin sa...

Jättefin färg på eyedusten! Cover alla är alldeles för torr att jobba med tycker jag, så var inte ledsen att du missade den :)

Litzy sa...

Jätte fin färg på eyedust <3

Lotta sa...

Det var inga dåliga ersättningsvaror! Fin färg på eyedusten! Läppglansen ser också fin ut!

B R O W N S U G A R sa...

Tråkigt att den va slut & att de har kvar erbjudandet! :S

Men hoppas du får användning för dina nya produkter endå :)

Linda sa...

Jag har inka och den är jäääätte fin :)

Anonym sa...

Neeej! Jag ville verkligen ha Cover all Mix! Den är jättebra, den enda som täcker mina ringar under ögonen. Gillar inte Face mascara och använder inte lösa skuggor jag kan ju hoppas att det blir något annat som kommer till mig. /Carin