måndag 18 februari 2013

Soap & Glory

Soap & Glory ville ni se - och det ska ni ju såklart få! Här är de tre produkter jag köpte från märket. Jag köpte mina grejor hos Boots och de hade köp 3 betala för 2-erbjudande.

Jag hade gärna köpt fler och lite större saker, men min resväska tillät tyvärr inte det. Jag hade lagt till för 15 kg incheckat bagage. Min vanliga resväska väger hela 4,5 kg (för tung!) när den är tom så den fick inte åka med på resan, jag hade istället tagit med mig en reklam-tygbag som jag lämnade kvar på hotellrummet till förmån för en ny väska. Så jag köpte en lättare billig resväska på Primark och den var full när jag åkte hem. Var lite orolig för vikten, men det gick bra.

Tänk att ha nån som bär ens bagage och få ha obegränsat med grejor med sig, avskyr att bära tungt. Ibland skulle man allt vilja vara Paris Hilton och ha folk som sköter allt sånt. Vi bodde på Hilton vid Docklands förresten, de hade supergod frukost men hotellet låg lite för långt ut från centrum tycker jag.  
Jag köpte en ögonkräm i rullkule-tub, jag älskade nämligen Cliniques variant. Denna är i gel-form och det passar mina lite feta ögonlock alldeles utmärkt. Kan inte ha för feta ögonkrämer för då fäster inte makeup (använder linser dagtid) samt att mina glasögon, som jag bär kvällstid, blir alldeles flottiga. Avskyr att behöva putsa glasögonen var tionde minut. Nä, en ögonkräm måste sjunka in ordentligt fort. Den här hade jag tänkt använda dagtid.
Även denna ögonkräm köpte jag, tänkte ha den nattetid för jag tror den är något kraftigare än tuben även om denna också är gel.
Sen köpte jag även ett läppbalsam på burk, inte så hygieniskt att ha i handväskan, men jag tänkte ha denna burk på sängbordet och då funkar det tycker jag. Att ha med sig burkläppbalsam på stan är inte bra, tänk alla bakterier man får på fingrarna. Bättre med stift eller tuber då.

Såklart kommer jag att skriva om grejorna mer sen när jag testat dem ordentligt, men det kan ta ett tag. Har ni provat någon av de här produkterna eller har ni andra favoriter från Soap & Glory?

3 kommentarer:

Linda sa...

Har inte provat men de verkar väldigt bra :) ska bli kul att se vad du tycker om dom :)

Ninni sa...

Ja vi får se, fina förpackningar iaf.

Kerstin sa...

Väldigt fin fångst! Jag är ständigt nyfiken på S&G.