söndag 10 februari 2013

Testat några av MUA-produkterna

Såklart var jag ju tvungen att testa några av de produkter jag köpte på rean hos budgetmärket MUA (se gårdagens inlägg). Valet föll på två av skuggorna i 24-paletten Immaculate Collection samt den svarta penn-eyelinern. Detta är verkligen budget, jag gav £4 för paletten och endast £1 för eyelinern - alltså i stort sett gratis! Pundet är billigt just nu, det ligger kring tian.
Jag har kryssat för de två skuggor jag valde, jag måste säga att kvaliteten på just dessa två var väldigt bra för det priset. Testade några av de andra skuggorna på handen och jag tror att intensiteten varierar lite från färg till färg. T ex så har de skimriga skuggorna en annan textur än de matta, de skimriga är krämigare än de matta.
Här ser ni eyelinern. Den har en bra och spetsig filt-udd och ger toppenbra svärta, det ser ni på bilden nedan. Jag grundade med Too Faced's Shadow Insurance. Efter att jag hade använt produkterna så cyklade jag ner på stan och gymmade. Jag tränade styrketräning och sedan ett supersvettigt aerobicspass. Väl hemma tittade jag mig i spegeln och allt satt kvar på plats - inga problem med hållbarheten alltså.
Jag tänker definitivt ta mig en titt på resten av sortimentet hos Superdrug nästa vecka när jag är i London. För jag är glatt överraskad över kvaliteten hos just de här grejorna iaf. Blir ni sugna?

4 kommentarer:

Lotta sa...

Dom verkar ju jättebra! Får se vid tillfälle om det blir köp!

Kerstin sa...

Snygg sminkning, och vilken härlig shopping :)

Ninni sa...

Ja, speciellt eyelinern imponerar! Tack!

Anonym sa...

Hello thеre! I know this iѕ kind of off tοpiс but I wаs ωonԁering which blog plаtfoгm are yοu using for this wеbѕіte?
I'm getting sick and tired of Wordpress because I'νe had isѕues wіth hаcκeгѕ anԁ I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Feel free to surf to my web-site ... young driver insurance cheap