onsdag 6 februari 2013

Tio tomma

Volym 2 av årets tio-tomma-inlägg:

  • Lumene Arctic aqua 2-in-1 skin perfecting moisture booster, mycket trevlig produkt som jag trodde att jag hade recenserat men det har jag tydligen inte. Känns som en sval vind på huden och fuktar fint. Har använt som serum under dagkräm. Kan gott tänka mig en tub till av denna.
  • LR Aloe vera läppcerat, skrivit om här
  • Pierre René läppglans i färgen Brown desire, helt ok gloss som doftar godis. Sitter dock inte kvar på läpparna nån längre stund. De här glossen är billiga (brukar finnas 3 för 99:- på Lindex), men i budgetsegmentet så föredrar jag H&M's gloss.
  • Inglot Sleeks läppglans i färgen 62, detta blev aldrig nån favorit, gillade varken känslan eller smaken på det. Detta bodde på övertid på mitt skrivbord på jobbet, köpte i NY för alldeles för länge sen.
  • Proclé Glance and glitter, färgat läppbalsam i stiftform, råkade förvara detta i behån i avsaknad av fickor när jag gick och fikade på jobbet. Där var det tydligen lite för varmt så det blev bara geggamojja av detta stift. Var ingen favorit iaf så det gör inget. :-) Hur gör ni andra när ni inte har fickor på kläderna? Ibland sticker jag ned läppceraten i byxlinningen, men har fler än en gång fått rota runt i byxorna efter dem när de rymt... haha. 


  • Cetaphil cleanser, mycket bra produkt till litet pris. Recension här
  • Clarins Extra-firming day cream, gillade skarpt! Recension här
  • Anatomicals body scrub, kul namn på dålig produkt. För glest med korn och så har den nån läskig CocaCola-doft som jag inte gillar alls. Fick denna med en Glossybox för ett tag sen.
  • Davines Absolute beautyfying potion, hårolja som jag gillar skarpt, kanske mest för att den doftar ljuvligt! Tror jag fick denna med en Glossybox också.
  • Cliniderm Active Protection dagkräm provtub, har bott i min gymnecessär lite för länge kanske. Men det är helt klart en trevlig produkt såsom alla Clinidermprodukter jag testat. Bra märke lixom!
Hörrni, idag fyller mina tvillingkillar 12 år, får jag höra ett hurra från er? Kan inte fatta att de blivit så stora, en av dem har strl 40 i skor! Inte precis de där bebisfötterna som jag nosade på när de var nyfödda.

13 kommentarer:

Kerstin sa...

Kul att du gillade lumene-tuben :)

Ninni sa...

Den är underbar!

Åsa sa...

Hurra, hurra på er födelsedag!!!!
Min 10-åring har 39 i skor. Vad ska det bli av dessa fötter?

Mia sa...

Såklart, hip hipp hurra för grabbarna! Märkligt det där, man typ blinkar och så är de 1.80 långa och har 43 i skor. :)

Ninni sa...

Vad goa ni är!

beautylana sa...

Grattis på födelsedagen!

Davines hårolja står på min önskelistan, doftar otrooooligt gott. Dessvärre Anatomical luktar något bärsk grapefrukt, bläää...

Evelinas blogg sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! :)

Litzy sa...

Stort grattis till killarne :)
Hoppas dom har haft en bra dag.

Ninni sa...

Tack allihop! :-)

Lotta sa...

Nu är jag ju sen på det här, men jag vill säga grattis i efterskott till dina killar! Min "påg" fyller femton den siste...ja tiden går fort! Sen har jag också en "-01:a", fast en flicka, hon har dock bara 37-38 i skor, å andra sidan är hon inte så lång. Snart femtonåringen har 43.
Dina Tio Tomma inlägg gillar jag!

Linda sa...

Grattis till dom!! :)
Är allt lite nyfiken på serumet från Lumene :)

Ninni sa...

Lotta, tack det kommer kännas konstigt nästa år är de fyller tonåring... jag hoppas de är lika kärleksfulla då och inte fulla av ostyriga hormoner.
Linda, tack, ja testa i butik om det finns möjlighet. Det är en superfräsch produkt.

Minerva sa...

Grattis till pojkarna!