söndag 28 oktober 2012

Bijouteri-räd på Glitter

Häromdagen skulle jag ut på restaurang med några kollegor direkt efter träningen. Kom på att jag glömt lägga ned smycken i träningsbagen och tittade därför in på Glitter. Inte för att jag absolut måste ha smycken på mig, utan mer för att jag hade en liten stund över och var lite shoppingsugen... här är vad som råkade hamna i min påse:
Lite fjärilar, dessa hade jag på mig på restaurangen då jag hade en svart-vit blus. I vanliga fall kan jag tycka att fjärilar är lite mesigt, men dessa var lite rockiga på nåt sätt tycker jag.
Att jag gillar boll-smycken vet ni redan va? Kolla här får ni se de jag har sedan tidigare. Detta halsband är lite längre och så gillar jag att bollarna är lite hamrade.
Ett rosa bollhalsband med örhängen åkte också ned. Har inte så mycket rosa sedan tidigare. Bra vardagssmycken.
Glitter firade 20 år och hade kampanj på dessa örhängen som nu kostade 20:-/paret istället för 59:-. Jag köpte även ett par silverfärgade, men de passade så bra till min kollega J's halsband att hon fick dem.

Fick lite stämplar i mitt kort, för varje hundralapp man handlar så får man en stämpel, när man har åtta stämplar så får man 100:- att handla för på Glitter. Fick även en rabattkupong på 25:- att handla för nästa gång. Såg lite snygga hårsnoddar så kanske får pipa in på Glitter nästa gång jag är i stan igen.

4 kommentarer:

Evelinas blogg sa...

Härligt, roligt att du gillar Glitter-smyckena! Är själv sugen på de guldfärgade bollarna, så himla fina! :)

Litzy sa...

Är stor fan av Glitter - enkelt och billigt att hitta nya smycken :)
Och så gillar jeg fjärilar jätte mycket.
Fina köp!

Sarah sa...

Guldbollarna gillade jag allra bäst. Innan nagellacken var jag galen i smycken. Sedan hade jag inbrott och halva samlingen blev stulen. Då tappade jag suget lite. Hade massor kvar förstås, men ja, det kändes inte så skoj längre. Jag gillar fortfarande smycken, men jag har gått och blivit lite "tråkig". Jag vill försöka vara mer elegant och klassisk these days. Även om jag har en mer quirky ådra också. Så ja, det blir mest enkla, eleganta smycken nu.

PS. Du har ordverifiering. DS.

Ninni sa...

Evelina, just det du jobbar ju på Glitter! :-)
Glitzy, ja, jag gillade att de var svart-silvriga, mycket användbara.
Sarah, ja de är nog snyggast faktiskt.