fredag 5 oktober 2012

Wet'n Wild - Bite Me, ny favorit!

Det här kan vara ett av mina bästa LA-budgetköp faktiskt. Det här lacket plockade jag upp för bara två dollar på CVS Pharmacy. Först trodde jag att det kom från Sinful Colors för trycket syns inte så bra pga den mörka nyansen. Flaskan ser nämligen ut ungefär som Sinful Colors flaskor. Men när jag tittade närmare på den så står det ju Wet'n Wild. Bite Me heter nyansen. Det kommer från en kollektion som heter Spoiled som gavs ut speciellt för CVS Pharmacy nån gång i slutet av 2011.
Penseln är bred och lacket täcker perfekt på ett ganska flödigt lager - eller två tunna om man har mer tid.  Ni får ursäkta mina tråkiga nagelband och att jag missade lite med överlacket på ringfingret. Jag målar naglarna framför teven och ljuset där är inte det bästa på kvällarna, men det är den tiden jag har för lackning i min vardag...
Kolla bara vilken underbar nästan-svart nyans med härligt skimmer! Mitt favvolack genom tiderna är OPI's Midnight in Moscow som jag visat er flera gånger här i bloggen, bl a här. Nu inser jag att detta är en dupe till det lacket vilket ju gör att jag har en alldeles utmärkt back-up här utan att ens behöva köpa OPI som ju är betydligt dyrare.
Kan två lack bli mer lika tro? Man kan ju tro att OPI's lack är bättre att måla med och håller längre på naglarna, men jag märker ärligt talat ingen skillnad på kvalitet. Detta gör att Bite Me nu får överta favoritrollen då det är så mycket mer prisvärt. Hittar ni det så köp för sjutton! Jag ser att det finns på eBay för er som handlar där.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Wow, vilket fynd!

Ninni sa...

Ja, jag är så glad, älskar't!

Minerva sa...

Ser ut att likna den nya Ancient Ruby från Isadora som är mycket snygg!

Ninni sa...

Vet du, jag såg det lacket i nån blogg häromdagen och tänkte att de var lika! Två själar samma tanke! Kanske ska slå till på en flaska av det också! :-)

B R O W N S U G A R sa...

Riktigt bra köp :)