fredag 19 oktober 2012

Recension - Palmer's Foot Magic

Det blir ganska mycket recensioner nu, men jag gillar ju själv när andra skriver om produkter så ni får leva med det. Palmer's är ett märke som intresserat mig på sistone. När jag så behövde en ny fotkräm så passade jag på att välja den här tuben. Palmer's är inte dyra alls, jag gav £3,99 för min tub hos Feelunique.

Jag är himla nöjd med innehållet, krämen är lite halvgenomskinlig och väldigt fet så man får vara sparsam så det inte blir för mycket. Möjligen kunde den absorberats något fortare, men jag brukar smörja innan läggdags. Doften är lite åt det mintiga hållet, inte så stark. Jag tycker den liknar min favvofotkräm som är CCS heel cream. Jag gillar den praktiska snäpptuben. Om man är rädd för mineraloljor så bör man dock undvika denna för petrolatum står först på innehållsförteckningen, men det bryr jag mig inte om. Kanske borde jag vara mer noggrann med sånt, men jaja. Den innehåller även sheasmör och kakaosmör. Jag tänker helt klart prova på fler produkter från det här märket, har ni testat något och vad tyckte ni?

Ninni ger betyget: 4 (precis som handkrämen som jag testade igår så hade jag önskat att den absorberades fortare så man slapp halka omkring om man var tvungen att gå på fötterna direkt).

5 kommentarer:

Lotta sa...

Låter bra!
Själv har jag CCS Fotvårdssalva, som jag har till både fötter och händer. Superbra till händerna! Tror jag har hittat min räddare för torra vinterhänder.

Ninni sa...

Ja, man behöver ju lite kraftigare grejor på vinterhalvåret helt klart...

Minerva sa...

Tack för testet! Behöver en ny fotkräm, har CCS Fotvårdssalva för det mesta, men det är nästan slut.
Recencioner kan det inte bli för mycket av!

Minerva sa...

Recensioner heter det ju!

Ninni sa...

Blir glad när någon har nytta av det jag skriver!