torsdag 11 oktober 2012

IsaDora - Jewels of the Orient

De senaste veckorna har jag suttit och suktat över IsaDoras lack från senaste kollektionen Jewels of the Orient.  Tyvärr är jag inte en av de lyckliga bloggarna på IsaDoras pressutskicklista och eftersom jag är en smula snål så väntade jag därför in erbjudande på lacken för jag vet att de kommer förr eller senare...
Jajamänsan, vid mitt senaste H&M-besök så såg jag att de hade erbjudandet! Istället för 69:50/st så gav jag 49:50 så jag slog till på de fyra lack jag tycker är snyggast i kollektionen. Vad jag förstår så ingår det 12 st lack totalt varav några har funnits sedan tidigare.  Kolla bara - är de inte läckra?
Titta bara vilka härliga raringar! Jag kunde inte låta bli trots att jag just nu försöker hålla mina inköp nere så gott det går. Detta är min favorithöst-kollektion på länge. Senaste gången jag föll så för en hel kollektion var nog när OPI gav ut sin ryska kollektion för några år sedan.
 Här ser ni nummer och namn på de olika lacken.
744 Ancient Ruby är hyfsat likt både OPI's Midnight in Moscow och Wet'n Wilds Bite me. Dock drar detta en smula mer åt lila och de andra mer åt vinrött.  Ursnyggt är det i vilket fall som helst.
718 Bronze Patina, är brunare i verkligheten än på bilden, tror inte jag har något lack som liknar detta.
746 Silk Road, underbart blått skimmer med inslag av grönt.
747 Oasis är mest grönt, men har även blå skimmerpartiklar.

Lovar att ni ska få se lacken på naglarna snart. Har ni köpt något lack från kollektionen eller tänker ni göra det?

6 kommentarer:

Kerstin sa...

En ljuvlig kollektion! Och vilket bra erbjudande och bra val! Jag har köpt de som inte var med i mitt utskick, så nu har jag alla utom det svartgrå, för där tyckte jag att jag hade för lika lack redan.

Ninni sa...

Ja, de är urläckra!

Lotta sa...

Dom är jättefina! Mina naglar är superdåliga för tillfället, så jag kan inte måla dom just nu. Tycker det är hopplöst! Vad gjorde du när dina naglar var dåliga? Mina bara skivar sig hela tiden. Oljar in men jag är väl otålig.

Ninni sa...

Men mina naglar är ju en katastrof fortfarande. Enda sättet att dölja det är ju att måla på dem, hihi. Jag smörjer, målar nagelstärkare och håller på, men ingenting funkar. Har även testat kost-tillskott, men det blev inte ett dugg bättre så jag får nog lära mig att leva med det och ha korta naglar.

Litzy sa...

Hittade också dom här i H&M och köpte Silky Road och Oasis.

Har inte hunnit prova på dom än, men sitter med Silk Road bredvid mig nu :)

Ninni sa...

Ja, då är det svårt att motstå...