torsdag 18 oktober 2012

Recension - Kiehl's Ultimate Strength Handsalve

På Kiehls invigning av den fina disken i Göteborg (Åhléns City) så fick jag den här tuben i goodiebagen. Jag har testat den ett tag nu och är redo för ett utlåtande. Det här är en riktig feting, perfekt för vintertorra händer. Den liknar Helosan-salva både till konsistensen och doften. När jag var liten så jobbade min pappa på företaget som tillverkade Helosansalva så jag har använt den mycket. Därför får jag lite nostalgi-kick. Doften är lite åt det mintiga milda hållet.

Detta är inte en handkräm som man smörjer på precis innan man behöver använda händerna, snarare en kräm som man gnor in innan läggdags för att sedan vakna med mjuka händer. Så om ni får torra händer på vintern - slå till!

Tyvärr fick jag ingen prisuppgift på den här krämen, men efter lite googlande så tror jag att den ligger på kring 250:- för en tub på 75 ml (kolla gärna i butik och informera mig). Kanske lite dyrt, men den är otroligt dryg, en pytteklick räcker. Jag älskar förpackningens lite gammaldags utformning, ja jag tycker Kiehl´s verkligen har lyckats med sina förpackningar över huvudtaget, jag låter gärna denna tub stå framme och synas.

Ninni ger betyget: 4 (om den hade gått in i huden lite snabbare och inte kladdat så hade den fått toppbetyg).

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Den låter bra, och Kiehls är ju alltid lyxigt :)

Ninni sa...

Ja, jag har ju fler produkter att visa er, måste bara prova ordentligt först. :-)