lördag 5 maj 2012

Neutrogena - Ageless Intensives night

När jag åkte till LA i februari så tog jag med mig en massa prover på ansiktskrämer från La Roche-Posay. Alla visade sig vara för klena för min vintertorra hud. Därför köpte jag den här krämen från Neutrogena, hittade den på underbara Target.  Denna ska vara djupverkande mot rynkor. Antirynk-krämer är ofta lite fetare än andra krämer eftersom äldre hud ofta är torrare. Krämen är oparfymerad och känns ganska fyllig att smörja med. Bra och hygieniskt tub också.

Men den här krämen funkade absolut inte på min hud. Jag blev om möjligt ännu fnasigare och torrare och mina kinder stramade och flagade. Det står visserligen att att man kan få "flaking skin" och att detta är helt normalt, såg inte det vid köpet. Men nu var det ju fukten jag var ute efter först och främst och inte att bli ännu torrare.
Nu när jag är hemma igen och min hud mår bra så tänkte jag att jag skulle testa igen. Men direkt blev jag sådär torr och flagig i huden igen. Näe, jag vill inte använda den här krämen även om den kanske gör nytta i längden mot eventuella rynkor, jag har inte tålamod att ta reda på det. Min hud brukar inte sparka bakut när jag byter produkter och jag har andra krämer på lager att prova så denna ger jag upp nu.

1 kommentar:

Cilia sa...

Om du får besvär av den ska du självklart inte fortsätta vännen! Kram