lördag 19 maj 2012

Tio tomma


 Detta är vad jag hittade i min tio tomma-låda idag:
  • Yves Saint Laurent - Instant Pur, detta är en rengörande mask för ansiktet. Inhandlades i en realåda för rätt så länge sedan. Den var skön, doftade gott och funkade fint, inga underverk kanske. Jag är rätt så dålig på att göra ansiktsmask regelbundet så den har egentligen bott alldeles för länge i min badrumshylla, men nu är den äntligen slut.
  • Apotek hjärtats duschgel med parfym, mild och fin parfymering funkade fint för både mig, sambon och barnen. Typisk apoteksprodukt.
  • Fenjal Classic deodorant. Jag har alltid älskat den klassiska Fenjaldoften och kommer nog alltid att göra det. Den här deon funkade faktiskt förvånansvärt bra och höll mig torr under armarna många träningspass.
  • Weleda Havtorn Body Lotion, härlig ganska tunnflytande bodylotion, se recension här.
  • Decléor Hydra Floral, grymt skön ansiktskräm, se recension här.
  • Doctor Babor Derma Cellular ansiktskräm, följde med Glossyboxen i mars har jag för mig. Jag har ingen aning om var man köper den här krämen eller vad den kostar, men jag antar att den är dyr eftersom den har "doctor" i namnet. Jag tyckte inte den gjorde så stort väsen av sig. Mild doft och medelfet.
  • Korres Lip Butter i Jasmine, urskönt läppbalsam i ganska opraktisk förpackning. Trots förpackningen kan jag lätt tänka mig att prova fler varianter för dessa finns i olika dofter.
  • MAC Paint Pot Bare Study, inte ofta jag gör slut på smink förutom läppglans. Det finns lite kvar i den här burken, men det har torkat och denna började kännas ohygieniskt nu. Dock är Bare Study en riktig favorit, jag har använt den både som skugga på egen hand och som primer under andra skuggor och den är en riktig fullpoängare, köper nog en ny burk förr eller senare. Har en annan färg på Paint Pot som heter Rubunesque så jag klarar mig ett tag.
  • Clinique Repairwear laser focus serum, lätt serum som känns lite sådär högteknologiskt. Jag har en fullstor förpackning på lager och det är jag glad för!
  • IsaDora Express Star Gloss i färgen Gold Rush, inget speciellt läppglans... medelmåttigt. Tur att hylsan bara innehöll 4,5 ml för jag hade nog tröttnat om förpackningen varit större.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Alltid roligt att läsa sånt här! Man får många bra tips.
Fenjaldoften gillar jag också, har den ibland som bodylotion, blir en lagom doft till vardags.

Linda sa...

Hydra floralen är såå bra :) min favorit kräm sen länge :) älskar den :)

Ninni sa...

Ja, Fenjal återkommer alltid till mig. Linda, kul att du också upptäckt den.

Evelinas blogg sa...

Jag gillar också Fenjal!

Kolla här: http://us.strawberrynet.com/skincare/korres/lip-saver-jasmine---pomegranate/135784/#DETAIL

104 kr (plus extra 10% rabatt i utcheckningen) för 3 Lip Butters! Tror att erbjudandet tar slut. Kram!

Kerstin sa...

Bra uppanvänt :)

Ninni sa...

Evelina, faktum var att jag redan hade lagt en del Korresgrejor i kundvagnen hos Jordgubben, men jag bestämde mig för att besinna mig för mitt förråd med läppbalsam är överfyllt efter vår L.A-resa i februari. Men det är ett bra tips!

Kerstin, visst är det! ;-)