torsdag 11 april 2013

L'Oreal - Confettis

Ok, om ni inte vill läsa gnäll så kan ni sluta läsa här för idag är jag en smula negativ. Ikväll är jag på tjejkväll på NK här i Göteborg ihop med en väninna. Men det går inte så bra för mig. För det första så är inte vageln borta än, den ser mer ut som en kula nu. Den har iaf slutat göra ont. Jag kör glasögon och sminklöst till 95%. Men ikväll måste jag få fixa till mig lite. Hade linser på mig under gårdagens träningspass och det gick bra. Att träna ett tufft Grit strenght-pass i glasögon går bara inte, jag har testat. Har ni nånsin provat att göra burpees och höga benlyft i glasögon - de bara hoppar omkring. Ikväll tänker jag sminka ögonlocken lite, men lämna området kring vageln fritt från smink. Vad tror ni om det? Tänker nog köra mineralsmink och bara ta litegrann.

Inte nog med att jag har den där jädra vageln, jag har fått munsår också! Visserligen hann jag nog stoppa upp det rätt så snabbt med Vectavir och det är bara som en liten röd fläck, hoppas det inte bryter ut mer. Tyvärr så är den jädra salvan vit - varför kan de inte göra genomskinlig eller hudfärgad? Jo, jag har provat plåster, men jag upplever att de bara döljer och inte hjälper till med läkningen utan snarare tvärtom... Kul att komma med en vit salv-klick på munnen ikväll! Näe, det är allt lite synd om mig. Och nu tänker jag gnälla vidare om ett nagellack också, lika bra att ta allt gnäll på samma dag va?

Det här lacket köpte jag när jag var i London på sportlovet. Tyckte det såg superfint ut i flaskan och hade inte sett det i Sverige, vet inte om det finns här, det kanske kommer? Jag valde att lägga det som topplack på Sonia Kashuk-lacket Starry Night. Penseln på Confetti är dock helt deformerad så jag fick dutta dit lacket. Det är även väldigt glest mellan kornen, dock så ser det glesare ut än det är, för de svarta kornen syns ju inte mot det svarta lacket. Ska testa med ett ljusrosa lack som grund nästa gång, det kan nog bli finare, eller har ni några bättre förslag?
Här är båda flaskorna. Kolla bara som penseln ser ut, ska man behöva öppna nagellacksflaskorna och kolla innan man betalar? Såhär spretig pensel funkar ju inget bra alls.

6 kommentarer:

Linda sa...

Stackare!! Gnäll på du!

Skitpensel också, ovanpå alltihop :-( Tror det kan bli fint på rosa, eller kanske ljusgrått?

Ninni sa...

Tack Linda... ja, det kan bli fint.

Linda sa...

Usch vad jobbigt :( stackare.
Nä men fy att penseln såg ut så i ny flaska, inte ok!

Ninni sa...

Näe, jag håller med,...

Matilda Carlsson sa...

Synd, men nagellacket var fint annars!

Minerva sa...

Synd om dig med vageln och munsår på det, då kan det kännas bra att få gnälla lite!