fredag 19 mars 2010

Lancome Primordiale cell defense serum


Ja, namnet är egentligen ännu längre i verkligheten. Jag fick prova en 10 ml-tub av detta serum. Originalförpackningen är 30 ml. Såhär säger Lancome om produkten:

Formulated with powerful antioxidants to fight aging
Boosts cell renewal for even skin tone & texture
Visibly reduces appearance of fine lines & wrinkles
Reduces & tightens pores
Imparts softness & radiance for skin
Leaves skin smoother & younger-looking

Oj, det var stora ord det. Jag ska vara ärlig, under den tiden jag gjort slut på denna tuben har jag inte märkt nån som helst skillnad på min hy. Då har jag visserligen inte kombinerat den med tillhörande cremer. Jag har använt den under min vanliga nattkräm. Jag kollade vad detta serum kostade på Strawberrynet (som håller lägre priser än parfymbutikerna i Sverige) och de tog 539 kronor för 30-ml-förpackningen. Nä, de pengarna skulle jag nog ta och spara om jag var ni. Jag ger denna produkten en tvåa, bara för att jag inte vet om den skulle funkat bättre med tillhörande creme i samma serie.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Intressant! Jag har också testat detta serum (inte med tillhörande krämer än), men jag har använt det mest på dagen. För mig gör det susen, iallafall känns det så. Jag tycker att allt annat sitter bättre, att fukten i dagkrämen räcker hela dagen om jag har serumet under, och att huden ser jämnare o friskare ut. Serumet är egentligen det enda jag testat som gör att jag inte blir torr och kliig av luften inomhus på mitt jobb. Men det är ju vääldigt dyrt..

Ninni sa...

Jag körde det under nattcremen, det kanske var där det gick snett...

Bitte sa...

Jag tycker serum ska göra skillnad även om man inte använder "tillhörande" krämer.

Ninni sa...

Ja, för den pengen kan man ju tycka det.