söndag 2 december 2012

Bloggkväll med Tanci

Tänk att få umgås med massor av andra skönhetsbloggerskor en hel kväll på en skönhetssalong. Det var min härliga verklighet i fredags kväll. Beautybytanci-Tanja hade nämligen ordnat en skönhetskväll för ett härligt gäng bloggerskor. Läs gärna mer om kvällen här och här.
Eventet ägde rum på en salong som heter Advanced Skin Care. Jag bor precis runt hörnet, men visste ändå inte att den salongen fanns. Den ligger precis vid Skanstorget i Göteborg i Korsettfabrikens gamla pampiga lokaler. Salongen är inte bara inriktad på skönhet utan jobbar mycket med kost och hälsa också. Bra, för det hänger ju ihop!

Huvudsponsor av kvällen var Glo Minerals, ett mineralmärke som jag länge velat prova. På bilden ser ni när Tanja demonstrerar en naturlig makeup på modellen Izabella.

Under december får mina bloggläsare ett VIP-brons medlemsskap för 2013 hos Glo Minerals. Medlemsskapet ger er 5% samt fri frakt på Glo Minerals produkter. Ni registrerar er här och för att aktivera rabatten så mailar ni koden VIPbrons till info@glominerals.nu.
Glo Minerals har allt man kan tänka sig i sminkväg. Produkterna jag mest har hört talas om är dock foundation och puder. Vi fick veta att Glo Minerals mineralfoundation är mald tre gånger, det gör att den blir såpass finmald att man inte behöver buffa in den i huden lika noga för ett naturligt resultat som med många andra mineralfoundations.
Här ser vi när Tanja provar ut nyans för foundation på Lipglossbitch. Vi fick alla med oss en flytande och en fast foundation från Glo Minerals, det ska bli superspännande att testa.
Glada tjejer har vi här! Den vackra brunetten är Therese, hon både bloggar och jobbar som representant för Smashbox som nyligen re-lanserats hos Kicks. Sen har vi söta Beautyplace-Veronica. Veronica var en av de som fixade bloggträffen förra året. Så kul med driftiga tjejer!
Kajalpennan-Therése, som väntar sitt andra barn hade rest med tåget ända från Linköping för att vara med. Daisybeauty's parfymexpert Julia passade på att spexa! Haha, jag börjar känna mig som om jag skriver ett reportage för en skvallertidning. :-)
Goodiebagsen från kvällen gick inte av för hackor, det kommer att ta tid för mig att hinna prova alla härliga produkter vi fick ta del av. Det var många skönhetsföretag som var med och sponsrade. Tack snälla ni och stort tack till Tanja för att du roddade ihop denna underbara kväll!

9 kommentarer:

Litzy sa...

Inte avundsjuk als! :P

Kerstin sa...

Det låter som en toppenkväll! Så himla trist att behöva tacka nej, när det äntligen händer ngt kul på rimligare avstånd :/ Men vi har det å andra sidan ganska mysigt här hemma också :)

Minerva sa...

Vi ser fram emot hårda tester!

Ninni sa...

Japp, mysig kväll och lovar testa massor av grejor! :-)

Tanci sa...

:) kraaam

Ninni sa...

Detsamma! :-)

Julia sa...

Hm, ja bättre bild har man ju sett av sig själv... Skämt å sido, en supertrevlig kväll med det bästa sällskapet man kan önska sig.

Ninni sa...

Du är ju ascool juhu!

Caroline @makeupedia.se sa...

Kul att träffa alla! Har knappt hunnit gå igenom goodiebagsen, men snart så! Kramkram!