måndag 31 december 2012

Revlon Lipbutter - Sugar frosting


Jag kom på att jag inte visat er en av mina favoritprodukter. Nämligen Revlons Lipbutter i färgen Sugar Frosting. Jag har haft detta länge, köpte det i LA i våras. Dock har det varit försvunnet en tid och häromdagen när jag flyttade runt lite i vår hall så hittade jag det i en jackficka. 
Detta är en väldigt skir produkt, mer som ett färgat läppbalsam än som ett läppstift. Det ger lite lagom glans och känns jätteskönt på läpparna. Det är totalt doftfritt.  
Jag kan tänka mig att köpa fler sånna här stift. Vi ska åka till London på sportlovet och där finns ju Revlon. Trist att vi i Sverige inte kan köpa märket. Visste ni förresten att Max Factor inte finns i USA längre? De är systermärke med Cover Girl, de två märkena kommer från samma företagsconcern och de har låtit Cover Girl ha liknande produkter som Max Factor och sen tog de bort Max Factor. Man kan undra om Cover Girl kommer till Europa.
Ni ser att Sugar Frosting bara ger pyttelite färg, precis så som jag vill ha det. Men kanske ska jag köpa mig ett lite mörkare rosa stift nästa gång.

Jag vill passa på att önska er ett Riktigt Gott Nytt År! Hoppas ni får en trevlig kväll och att nästa år blir bättre än detta. 2012 har inte varit så bra för mig, min pappa fick sitt ben amputerat och min sambo blev permitterad så jag hoppas han får nytt jobb nästa år. Dock har jag haft ljusglimtar såsom resan till LA och vår sommarsemester i Spanien. Jag har även lyckats gå ned 12 kilo och ska kämpa på under nästa år, hoppas på att gå ned 4-5 kilo till innan jag är nöjd. Ja, nu hoppas vi på 2013!

7 kommentarer:

Minerva sa...

Gott nytt år! Stiftet ser jättefint ut, ibland vill man ha diskret. Har för mig att Cover Girl fanns i Sverige för sådär 100 år sedan, eller 70-talet då!

Ninni sa...

Kanske, jag köpte iaf en marinblå mascara från Cover Girl i början av 80-talet i Bryssel, tänk att man kan minnas sånt...

Lotta sa...

Det hade varit roligt om Cover Girl kommer hit, men dom behöver ju inte ta bort Max Factor för det!
Så duktig du är som gått ner så mycket! Nästa år tänkte jag förändra mig, bli lite hälsosammare och så. Se om jag lyckas! Fast det är inget nyårslöfte, sånt har jag slutat med.
Hoppas du får ett bra nästa år!
Gott Nytt År!

Ninni sa...

Håller tummarna för dig Lotta!

omygloss sa...

Önskar att Revlon fanns i Sverige!

Ninni sa...

Jag också...

Litzy sa...

Jätte fin färg :)
Och riktigt Gott Nytt År till dig också :)