lördag 25 januari 2014

Kenkou Collagain kosttillskott - utlåtande

Minns ni att jag har testat det här kosttillskottet från Kenkou nu under januari? Här hittar ni inlägget där jag skriver om produkten och dess användning. Nu är mina påsar slut.

Vad hände med min hud då? Inte mycket. Det enda jag kan se är att jag fått rätt många små finnar här och där. Vet inte om det beror på kosttillskottet eller om det beror på att jag pga kylan är tvungen att använda lite fetare krämer. Men någon nytta, det märkte jag inte. Inte för att jag har några särskilda hudproblem annars heller, men ändå. Jag hade kanske hoppats på att se strålande ut, men jag ser lika trött och glåmig ut på mornarna som annars. Hade jag betalat för produkten så hade jag nog ansett pengarna bortkastade. Jag har ett annat tillskott på gång nu som jag ska prova, jag återkommer till det snart.

Äter ni några kosttillskott som är speciellt för hud, hår eller naglar? Funkar det för er?

4 kommentarer:

Minerva sa...

Nä, tror inte på några tillskott överhuvudtaget, vanlig mat, mycket fisk, grönsaker och frukt tror jag är receptet som funkar. För många år sedan testade jag mycket olika piller från hälsokosten och apoteket som skulle vara bra för hyn, märkte aldrig någon skillnad. På senare år har det kommit forskningsrapporter som säger att kosttillskott inte gör någon nytta alls, vitaminer, omegafetter, mineraler ska finnas i mat om kroppen ska få någon nytta av dem. Tyvärr har jag inga länkar att bidra med, det här är sådant som jag har hört på nyhetssändningar och vetenskapsradion i P1.

Ninni sa...

Jag tror på dem, äter hela vintern c-vitamin, d-vitamin och omega3 och jag är nästan aldrig sjuk. Såklart vet jag inte om det beror på att jag äter mycket grönt också....?

Caroline@makeupedia.se sa...

Precis börjat testa dessa! Dricker på morgonen med vatten som kokat/svalnat och kallt vatten varannan dag. Får se hur länge jag orkar hålla ut!

Ninni sa...

Ska bli kul att se om du gillar.