tisdag 7 januari 2014

Trög period bloggmässigt

Jädrars vad det går segt i bloggandet just nu. Men antar att jag måste få ha sånna perioder ibland. Det är inte det att jag har ont om ämnen att blogga om utan bara att jag sysslat med annat på sistone såsom att läsa böcker, umgås med familjen, rensa härhemma (källare mm) och slappa... sånt måste också få ta tid ibland. Juldagarna har varit perfekta för sånt. Dessutom har jag haft lite rygg/nackproblem under hösten så jag tror det har varit bra för min rygg att ta en datorpaus och inte sitta så mycket framför skärmen för just nu har jag inte ont alls, kanske beroende på att jag även tränat en del under julen. Jag lovar att jag återkommer snart, men lovar inte exakt när det blir. Rätt som det är så kommer lusten, den kan komma väldigt plötsligt. :-) Nu ska jag ta och trampa ned till Myrornas med en massa saker. Har så mycket att göra mig av med jag får ta med mig en skrinda för att få med mig allt. Gud så skönt att få lite utrymme härhemma, har annonser på Blocket också på möbler och leksaker. Rensa är grejen, borde göra det mer.


4 kommentarer:

Lackert sa...

Går trögt för mej med, har haft ett inlägg jag vart på väg å skriva sedan i fredags. Har inte blivit nåt av det än. Men det kommer nog

Kerstin sa...

Vi finns kvar :) Heja på med rensandet, det är så skönt att få det gjort!

Lotta L sa...

Man kan behöva ta en paus mellan varven. Vi finns kvar! Låter härligt med rensadet, något vi borde göra här hemma. Jag har bara så svårt att göra mig av med saker!
Ta det lugnt nu, ta hand om dig och nacken.
Kram!

Minerva sa...

Det blir mycket ibland!Jättebra att du säljer och ger bort istället för att bara slänga, resurserna är ju inte oändliga. Dessutom ger det ju andra chans att fynda!;)