torsdag 30 januari 2014

Tre favoriter just nu

Här ser ni tre av de produkter som tillhör mina favoriter just nu, jag brukar inte lägga upp sånna här inlägg, men det kanske jag ska börja med då och då, vad tycker ni?  Alla vill väl ha tips om bra grejor...
Ole Henriksen är ett märke som jag sett under åren, men aldrig testat förut. Just nu använder jag Truth Serum som innehåller collagen och vitamin C. Det doftar helt ljuvligt av apelsin och jag känner mig uppiggad varje gång jag använder det så jag använder det på mornarna. Min lilla flaska är tyvärr bara på 15 ml så den lär inte räcka så länge, kanske köper jag nån gång detta i fullstorlek. Dock har jag beställt lite saker från Matis med ungefär samma doft så det får gå sålänge. 
Den andra produkten är en brynskugga från Jordana. Jag har ruskigt fesig färg på mina bryn och jag borde verkligen färga dem oftare, men kommer mig sällan för det trots att det bara tar några minuter. Då är denna skugga en räddare i nöden. Brunette heter min nyans och jag har köpt den på Cherryculture men märket finns även på eBay mm. Dessa är nästan gratis faktiskt om man bortser från fraktkostnaden, i skrivande stund kostar den ca 10:- vilket får anses vara ett fynd va?. Jag använder denna i stort sett varenda dag och har säkert haft den i ett år, den är ruskigt dryg då den har bra med pigment så man behöver bara pyttelite.
Den tredje produkten kommer från det koreanska märket It's skin och det är en handkräm på burk som heter Cookie & Hand cream. Den doftar jordgubbsglass och är varken för fet eller för tunn utan något mittemellan, perfekt nu vintertid när tassarna är torra. Både jag och sambon gillar den. De små svarta prickarna försvinner när man smörjer. Man kan möjligen tycka att det är opraktiskt med burk... men denna bor vid min sängkant så det är ok.

12 kommentarer:

Lackert sa...

Hand krämen såg spännande ut

Ninni sa...

Den är ljuvlig o finns även i original och med mintdoft.

Camilla sa...

Inget jag känner igen, men det är roligt att se favoriter. Både handcreme och serum verkar ju intressanta!

Lena sa...

Hej!
Jag ville bara kolla med dig om när du beställde från Coastal Schents..
Jag är så sugen på att beställa därifrån, men frakten är 59 dollar (!) blev det så mycket när du beställde eller ändras frakten vid "checkouten"?

Kram Lena

Ninni sa...

Jag betalade ca 120 kr i frakt, man kan välja olika fraktalternativ.

Lena sa...

Oj snabbt svar :)
Är det baserat på vikten? Ser bara fyra alternativ o det billigaste 41.62 ... Hmm jag får kolla lite igen..
Tack för ditt supersnabba svar iallafall!

Lena sa...

Me Again... Provade att ta bort en grej o då blev frakten billigare... Synd att det som jag vill ha blir så tungt=dyrt :(
Tack för en jättetrevlig blogg!

Kram Lena

Ninni sa...

Ah, du kanske hamnade över nån gräns där... Tack för att du läser!

Lotta L sa...

Kul att se favoriter! Jag gillar alla sådana inlägg, så det är väl en bra ide att börja med tycker jag!
Ole Henriksen har jag hört talas om men aldrig provat. Det är väl rätt så dyrt? Synd, för det ska vara bra grejer så jag hade gärna testat. Dom andra två märkena var nya för mig.

Minerva sa...

Ja, gillar verkligen såna inlägg!Intressant att se andras favoriter.

Kerstin sa...

Serumet låter väldigt spännande!

Ninni sa...

Ja, det är ett härligt serum!