tisdag 19 juli 2011

Korres Cherry Lipgloss

Häromdagen så tog ett av mina läppglans slut och det betyder att jag fick ta fram ett nytt ur mitt förråd. Jag har ganska många läppglans på gång samtidigt, men tillåter inte mig själv att ta fram något nytt förrän något annat åker i sopen för att inte ha alltför många öppnade. Denna gången var det Korres Cherry Lipgloss i färgen Beige som åkte fram.
Om man luktar riktigt noga på det så kan man känna en supersvag doft av körsbär, men det är nästintill doftfritt. Det innehåller körsbärsolja samt vitamin E och C. Det känns skönt vårdande på läpparna. Jag kanske hade velat ha en smula mer skimmer, men nyansen gillar jag.
 I solljus ser det ut såhär.
 I vanligt dagsljus ser det ut såhär.
Ni vet den där lilla bilden på en burk som finns på de flesta förpackningar nuförtiden. Den som visar hur länge man kan använda produkten efter att man öppnat den? På detta gloss står det 36 månader, det brukar annars stå 6 eller 12 månader på läppglans. Jag tror inte det är så fräscht att ha ett läppglans öppnat i 36 månader, vad tycker ni?

Dessa läppglans finns att köpa på Korres svenska hemsida där de kostar 198:-, förpackningen innehåller 6 ml så de är rätt dyra. Jag har haft turen att vinna min förpackning. Jag har surfat runt lite och kollat, men inte hittat dem billigare någon annanstans heller.

4 kommentarer:

Wysteriia sa...

Åh vad duktig du är som inte har flera öppnade samtidigt. Jag har typ på tok för många samtidigt och dom är utspridda överallt...haha :)

Svar: Ja jag tänkte att klackar och lite maffiga armband gör den nog till en bra partyoutfit! heehhe! Så ful så jag blev helt kär! ;D

Ninni sa...

Jomen jag har ju ett helt gäng öppnade samtidigt, men får inte öka antalet så att säga... hihi.

Ja den dressen var kul!

Wysteriia sa...

Åh så duktig du är!! :) Önskar jag kunde göra så :) Med mascaror gör jag dock så...men läppglans ock sånt..herregud..köper alltid nytt o ska alltid testa typ ALLT. haha! :)

Ninni sa...

Men det är ju kul att suga på karamellen lite, jag älskar att titta över "mitt lager" och se alla godbitar jag har att prova framöver.