lördag 9 juli 2011

Recension - Philosophy Purity made simple

Philosophy är ett märke som jag har varit nyfiken på länge. Deras duschkrämer ska tydligen vara ljuvliga och så har de roliga namn på sina hudvårdsprodukter som t ex hudkrämen Hope in a jar. Jag hade tänkt köpa någon duschkräm från märket när jag var i New York men jag hittade bara jättestora flaskor och då jag var lite orolig för vikten på resväskan så lät jag bli. Men det blir nog snart webshopping på dem från min sida... nån som vet var man kan hitta märket till bra pris?

Nåja, en produkt från märket fick iaf följa med mig hem från NY och det är rengöringen Purity made simple. Jag hittade en liten flaska på 90 ml. Det är en löddrande rengöring som är ganska tunnflytande. Jag är inte helt överens med doften på denna, den är lite åt det tjäriga/naturkosmetiska hållet om man nu kan säga så. Men eftersom det är en rengöring så ligger den ju inte kvar på huden iaf och den gör verkligen sitt jobb. Jag känner mig ren och fräsch efter användning och den torkar inte ut huden något särskilt. Ingen riktig favorit pga doften, men jag ger den ett betyg på 3,5. Om doften hade varit god så hade det blivit en fyra.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag tyckte också att den var lite sådär. Svårt när man har riktigt höga förhoppningar ibland!

Ninni sa...

Men äh, den funkar ju fint även om doften inte är helt hundra.

Carina (TotalBeauty) sa...

Spanade också in märket Philosophy i USA, men vi hade tyvärr ingen plats kvar i resväskorna för ett par flaskor duschkräm. Efter ditt betyg så måste jag absolut köpa hem i alla fall en flaska vid nästa resa.

Ninni sa...

Fast jag har ju inte provat duschkrämerna så jag kan inte lova att de är goa, hihi.