torsdag 28 juli 2011

Tio tomma

Här ser ni mina senaste tomförpackningar. Lite info om grejorna:
-Dove Go Fresch energise duschkräm, rätt så tjockflytande och ganska god mild doft. Har lite peelingeffekt. Dock tröttnade jag på slutet för flaskan var så enormt stor, tur man har en familj som hjälper till att tömma i dessa lägen.
-La Roche-Posay deo, inte bra! Recension här. Denna gjorde jag inte ens slut på för vem vill lukta svett?
-NYX Tinted Lip Spa i färgen Pinky Winky. Bra färgat läppbalsam, min andra hylsa av dessa, vilket är bra betyg.
-Wet'n Wild Natural Lip Shimmer i färgen 102, skönt på läpparna men alldeles för babyrosa så jag använde det hemma när ingen såg. En annan färg hade säkert varit bättre. Recension här.
-Yves Rocher Elixir 7.9, ett föryngrande serum. Skönt på huden, men min lilla provflaska var för liten så den räckte bara några dagar och då är det ju omöjligt att se resultat. Finns att köpa här.
-MAC Lustre Glass i färgen Instant Gold. Skönt läppglans med pensel istället för skumgummidutts-applikator. Jag köpte mitt i ett kit när jag var i NY men de finns här i fullstorlek. Jag har några till sånna här i olika färger kvar.
-Clarins Pure Melt Cleansing Gel, denna rengöring vet jag att många gillar. Jag tyckte den rengjorde helt ok och doftade gott, men jösses vad odryg den är!
-Eucerin Aquaporin Active dagkräm, verkar helt ok men för litet prov att kunna testa ordentligt. Bra med solskydd, det skulle alla dagkrämer innehålla tycker jag.
-Crabtree & Evelyn Rosewater handkräm. Hygglig handkräm som doftar ros helt enkelt. Skulle dock inte räcka till för riktigt torra händer.
-Biotherm Skinergetic serum, recension på hela serien finns här.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Bra jobbat :)

Honi sa...

Bra jobbat, jag har också ett nytt inlägg på ingång :) Wet'n'wild stiftet eller vad man ska kalla det har jag kikat på många gånger fast i en annan färg.. Tycker det känns så mjukt och fint på läpparna :)

Tanci sa...

Åh ja ska absolut vara med nu i 10 tomma. Slängde precis 2 flaskor igår :( syynd men ska absolut spara från och med nu. Då blir jag kanske också lite bättre på att göra slut på grejer haha.

Josephine sa...

Bra jobbat, har också ett inlägg på g snart! :)