fredag 22 juli 2011

Wow - en dagens!

Det blir inte så många dagens öga just nu, jag har faktiskt inte sminkat mig så mycket på sistone för jag har varit mest fokuserad på hudvård. Sånt går lite i vågor för mig. Men här ser ni iaf en sminkning som jag gjorde häromdagen.
Jag körde MUS Hightechlighter (fasen vilket jobbigt ord att skriva) i färgen Platina. Sen lade jag den mullvadsfärgade skuggan från min Balmbinipalett i yttre ögonvrårna. I inre ögonvrårna lade jag en grönaktig skugga från en H&M-palett jag köpte förra sommaren som heter My Summer Romance. Den ljusa skuggan i H&M-paletten fick sen sin plats upp till brynen. Egentligen hade jag tänkt att skuggningen skulle bli lite skarpare, men det såg lite clownigt ut så jag suddade ut det hela lite för en mer naturlig look.
Mascaran är ny för mig. Det är Cliniques Lash Doubling Mascara. Ska jag var ärlig så tycker jag den är urmesig. Tur att jag inte gått och köpt en fullstor variant, mitt exemplar är ett sånt man får med Cliniquegåvonecessärerna. Detta är typ tre lager och när man måste måla så många lager för att få volym så blir det spindelben och så är det lätt att kladda utanför. Jag ska ge den kanske 14 dagar för att få chansen att tjocka till sig och om den bättrar sig så lovar jag att återkomma, annars får den bara en tvåa i betyg. Den sitter iaf hyfsat.
Förutom produkterna jag nämnt ovan så använde jag även Cliniques Superbalanced Powder Makeup i färgen 03, Bobbi Browns i färgen Blushed (troligen mitt favvorouge alla tider) och ett solpuder från det tyska märket Kron (Karstadts eget märke). Den concealer jag använde ska få ett eget inlägg tänkte jag så den får ni vänta lite på.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jättefint! Jag brukar trivas med Lash Buildnin, så den kanske bättrar sig efter hand :)

Ninni sa...

Tack, jag hoppas det, fast det är ju bara en liten provförpackning så det gör inget. :-)