lördag 23 juli 2011

Recension - E.L.F Studio Concealer

E.L.F (Eyes Lips Face) är ju ett budgetmärke man bara kan köpa på nätet här i Sverige. Shoppen är brittisk och man får upp priserna på svenska. Ingen risk för tull då shoppen ligger inom EU. Priserna är otroligt låga och shoppen har dessutom ofta gratis frakt och andra rabatter (anmäl er på Facebook och till deras e-mail-nyhetsbrev). Jag skulle säga att märket är perfekt för nybörjar-sminkare som vill prova olika saker utan att behöva lägga så mycket pengar innan man vet vilka färger man gillar. Men även för oss som sminkat oss ett tag så finns det godbitar att hämta. Det här är dock inte en av dem:



På bilden ser ni en stiftconcealer från studiosortimentet. Första gången jag öppnade förpackningen så ramlade stiftet ur sin hylsa. Jag tryckte försiktigt tillbaka det men andra gången jag använde den så gick hela stiftet av. Det är nämligen en ganska hård produkt och för att det ska komma något på huden så får man trycka litegrann.
Det är ganska pudrigt och så är det ganska hårt som sagt. I övrigt en rätt hyfsad produkt som täcker bra, men jag vill gärna ha ett helt stift att måla med. Vill ni ändå chansa på den här produkten så kostar den bara ca 36:- plus ev frakt. Jag ger den en tvåa i betyg, tänker köra den ett tag till men aktivt hålla utkik efter ett alternativ eftersom jag gillar stiftconcealers.

2 kommentarer:

Carro sa...

Testa Maybellines Coverstick Concealer. Den använde jag mycket förut innan jag gick över på mer flytande concealers.

Ninni sa...

Låter bra, ska kolla in den!