torsdag 21 mars 2013

MUA lanseras i Sverige

Budgetmärket Make Up Academy, MUA,  har blivit ett storsäljare i England. Nu har de bestämt sig för att lansera sig även i Sverige. Man har tidigare kunnat beställa från deras webshop även hit men det verkar som om de kommer att göra lite såsom E.L.F - dvs att ha en svensk version av sin hemsida också.


Här är länken till sidan, de har sänkt fraktkostnaden med 35% och denna veckan erbjuder de även 35% rabatt på alla produkter med koden MUA350. Förra gången de hade erbjudande så kraschade sidan ihop totalt så vi får hoppas att det går bättre den här gången. Om det skulle krångla så vänta någon dag och prova igen om ni vill beställa. Jag har provat en hel del av produkterna och kan säga att kvaliteten varierar. Men de kostar å andra sidan nästan ingenting så det kan vara värt att chansa. Jag har inte fått information om att märket kommer till svenska fysiska butiker, men det vore kul för de är pigga på nyheter och vi har ju inget äkta budgetmärke här i Sverige - iaf inte något som har så låga priser. Jo, ibland tar ICA Maxi och sånna butiker in 10-kronorsprodukter förstås, men de har ju sällan fullsortiment.

Update, ni vet att den brittiska posten inte längre skickar nagellack. Jag har dock för mig att mitt MUA-paket var skickat från Tyskland så jag tror inte beslutet påverkar i detta fallet. Men är inte helt säker.

4 kommentarer:

Aidas MakeUp - TÄVLING på bloggen! sa...

Vad kul att gör en svensk version av webshopen, ska kika in!

Ninni sa...

Ja, gör det! :-)

omygloss sa...

Åh kul! Det är en ögonskugga därifrån som jag är så sugen på att prova. Den som liknar Club från MAC. Får bli ett köp när P10P är över!

Ninni sa...

Den vill jag såklart se sen!