söndag 17 mars 2013

Nyheter från Bare Minerals

Tidigare i veckan fick jag ett mycket spännande pressutskick från Dermarome. Dermarome har den svenska agenturen för mineralmärket Bare Minerals. De här produkterna följde med i paketet:

  • Multi-wrinkle Repair, ett serum som sägs vara intensivbehandlande med precision. Detta lanserades i februari. Jag har skrivit om denna produkt tidigare här. Just nu håller jag på att prova lite andra serum, men jag lovar återkomma med recension och mer information om detta när jag testat ordentligt. 30 ml kostar 649:- i svenska butiker. Bra med pumpflaska!
  • Precision face brush, hittar inga prisuppgifter på den här, men skulle gissa på strax under femhundringen med tanke på vad andra liknande borstar från samma märke kostar. Den är helt ljuvligt mjuk och jag känner på mig att den kommer att bli en favorit i min sminkväska. 
  • READY spf20 foundation, äntligen en Bare Minerals-foundation i fast form! Den innehåller alger, tång och antioxidanter mm. Den ska även minska synligheten av rynkor - här håller jag tummarna lite extra såklart eftersom jag snart fyller 43 år. Jag älskar READY-serien så det ska bli väldigt kul att prova den här. Dock är färgen något för mörk för mig just nu, men våren är ju antågande så jag hoppas få en liten smula färg snart i mitt vinterbleka ansikte. 475:- kostar en dosa i svenska butiker.

Färgen jag fick hem heter R250. Det finns tre olika "färgfamiljer" med fyra nyanser i varje familj, light shade, medium shade och tan shade och denna tillhör mediumshade-familjen. Det finns alltså totalt 12 nyanser på dessa. På bilden ser ni READY spf20 foundation till vänster, till höger ser ni READY spf15 Touch up veil, som alltså inte är en foundation utan ett puder. Det är något mörkare.
På bilden ovan har jag tyvärr vänt på dessa och ni ser foundation till höger och puder till vänster till skillnad från produktbilden. Som ni ser så är foundationen ljusare och mycket mer täckande än pudret också. Jag har dragit fingrarna ungefär lika hårt mot ytan.
På den här swatchbilden har jag istället jämfört Bare Minerals vanliga mineralfoundation i lös form. Färgen jag har där heter Medium beige och det är den ljusare i bild. Det är den färgen jag brukar köra med och den funkar jättebra för mig vintertid. Ni ser att READY är betydligt mörkare och även mattare. Bare Minerals har även en matt variant av sin klassiska foundation i lös form, den vanliga varianten har en smula lyster.
En jämförelse mellan pudret och foundationen från READY-serien. Foundation har tunnare dosa, i övrig är dosorna likadana med den skillnad att pudret kommer med en svamp, för snabb applicering när man är på språng. Jag föredrar annars att använda skunkborste till puder för jag tycker det ger precis lagom mängd. Till puderfoundation använder jag kabukiborste.

4 kommentarer:

Nina sa...

Älskar BM och har använt deras produkter sedan de kom ut. Sedan två år är min hy dock för torr vintervis men på sommaren är det bara BM som gäller igen.

Deras ready consealer är det bästa jag testat så deras foundation bara måste jag testa.

Ninni sa...

Jag har massa bra produkter från märket, alla håller hög kvalitet!

Anonym sa...

Tyya's dad won't repress anything befitting at the meet - no ice cream, no sweets, no cookies. But when the saleslady puts a appraisal sticker on Tyya's nose, Daddy is conclusively brittle to secure something uncorrupted

http://www.webhunter.pl/?p=1


http://catering.centrumwypoczynku.pl/archives/tag/impreza-z-cateringiem
http://swiatczekolad.com.pl/wizyta-w-cukierni/co-przyciaga-do-cukierni
http://smaczna-potrawa.info.pl/wyeliminuj-z-diety.php
http://lavika.pl/?poledwica-wolowa-z-rusztu,81
http://kubama.pl/cykl-liryczny-%E2%80%9Echwile%E2%80%9D

Anonym sa...

Two paramount manufacturers of pet premium products are pulling several well-received brands from the exchange because they may restrict traces of poultry antibiotics that are not approved in the U.S.

http://www.naprawic.com.pl/strony,blogi,fora/lecznica,weterynaryjna,weterynarz,trojmiasto,s,925/
http://www.oldwave.com.pl/strony,blogi,fora/lecznica,weterynaryjna,weterynarz,24h,trojmiasto,s,1063/
http://promowanefirmy.pl/katalog/pokaz/6298
http://promowanefirmy.pl/category/elektronika/cat/45
http://promowanefirmy.pl/katalog/amdesigne-ali-mchawrab-

http://www.centrum-firm.com/category/nieruchomosci-warmisko-mazurskie/cat/300
http://biznesdlafirm.com/katalog/pokaz/29
http://centrum-firm.com/category/video/cat/330
http://www.centrum-firm.com/katalog/pokaz/2266
http://www.promowanefirmy.pl/category/dom-i-ogrod-agd/cat/150