måndag 19 maj 2014

Annat blandat som jag köpte i NY

Jo, jag vet att jag kanske handlade lite för mycket när jag var i NY. Men jag har bestämt mig för att jag inte får köpa så mycket när vi åker till Spanien i sommar. De har faktiskt både roligare butiker och bättre priser i NY än på Solkusten. I det här inlägget har jag slagit ihop lite alla möjliga smågrejor som jag köpte. 
Kit med fem fullstora läppglans från Smashbox, inte testat deras gloss förut så när jag hittade dem för under $12 på Nordstroms nya Rack-butik i Brooklyn (det är Nordstroms outletkedja vad jag förstår) så slog jag till även om jag kanske inte tror att det röda blir så jättemycket använt.
Blandade lippiesar från NYC, Jordana, Covergirl, Almay och Maybelline. Jag hade haft lite extra span på Almay och var intresserad både av deras gloss och deras nya skuggor. Dock tyckte jag att nyanserna på skuggorna var urtrista så jag lät bli att köpa någon av dem.
 Deo, ansiktspeeling, solkräm för ansiktet och ytterligare en peelingkräm.
Hårsnoddar, nyckelring, hårmascara mot grå utväxt, puder från NYC, skuggstift från L'oreal HIP (visar det bättre snart) och min favorit-nagelstärkare från Nailtiques i större förpackning än den jag hade som snart är slut.
Spännande mascara i specialformat från POP och en dubbeländad mascara från Covergirl.

Josie Marans berömda arganolja som många hyllar och en liten tub med BB-kräm från Urban Decay. Den senare ska få vara med i mitt BB- och CC-krämstest som jag fortfarande inte är klar med. Återkommer om det och ledsen att det dröjer.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Så mycket härligt! Och så fina lippisar! Almay...varför kan det inte finnas här?

Ninni sa...

Ja, den som visste... Vill ha allt här - till bra priser!

Kerstin sa...

Åh vad spännande med BBn från UD!

Ninni sa...

Eller hur!