torsdag 15 maj 2014

Revlon-inköp i NY

Ett av de roligare drugstoremärkena som jag vet är Revlon. De fanns i Sverige för rätt många år sedan men försvann sedan och nu verkar de ha försvunnit från resten av Europa också för de fanns varken i Spanien förra sommaren eller i Tyskland i år när jag var ute och reste. Trist! Jag passade på att haffa ett par produkter när jag var i NY, apoteken därborta har ett stort utbud och de har ofta erbjudanden som att köp en produkt och få den andra till 50%. Lätt att frossa lite för mycket då.
Två mascaror köpte jag. Har inte testat någon av dessa, har ni?
Revlons colorburst-läppkritor har jag testat tidigare, men nu har de kommit med både en glansigare och en mattare variant. Jag slog till på två av de glansiga. Sen köpte jag även ett lippbutter-stift från serien (Cupcake)  och ett läppglans (Bejeweled). Jag vet, jag är inte så bra på att variera mig färgmässigt...
 Den övre nyansen heter Demure Reservee och den nedre heter Coquette.
Lite närbild får ni såklart också, men ni får vänta på swatches för jag spar dessa ett tag då jag har annat som jag vill börja använda innan. Gillar ju att ha ett förråd med oanvända grejor som då håller sig fräscha längre.
Jag köpte även en concealer i stiftform och ett puder för sånt går alltid åt härhemma. Jag har flera sådana som börjar ta slut, tro't eller ej.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Åh Revlon! Synd att det har försvunnit från den svenska marknaden! Fina grejer du köpt! Jag har kvar ett lipstick som jag köpte för evigheter sen, så det är ganska gammalt....tråkigt att det försvunnit från Europa med, då är det nog kört att dom etablerar sig igen.

Ninni sa...

Ja, tror de är borta nu från oss i Europa. Men det finns ju som tur är eBay...