måndag 26 maj 2014

Lily Lolo-sminkning

Jag fick ju hem produkter från Lily Lolo häromveckan. Jag måste ju visa er hur de ser ut i en sminkning! Här har jag använt alla produkterna jag fick i utskicket, vill ni titta närmare på produkterna så finns de i mitt presentationsinlägg här.  Jag är otroligt förtjust i alla produkter utom en av dem faktiskt. Foundation-nyansen Popsicle är perfekt och ger fin hy som ni ser (har inte photoshoppat eller något alls). Rouget Oh la la är underbart och läppglanset Whisper är numera en favorit. Vad är det jag inte gillar då?
Jo, den pressade ögonskuggan. Nyansen är precis i min smak, men den har väldigt klent pigment. Här har jag först lagt en primer (Urban Decay's Primer Potion som brukar funka med varenda skugga), sen har jag dessutom fuktat penseln för att få skuggan att bli mer intensiv, det brukar jag aldrig göra annars. Ändå syns den knappt. Jag har ramat in ögat med en svart ögonpenna från Anastasia och mascaran är från Maybelline (visar den snart). Men ser ni skuggan? Kanske lite, men det är ju inget tryck i den.
Om jag blundar då? Näe, den syns knappt då heller. Men vill man ha ett naturligt resultat eller behöver en pudrig skugga som grund för annat så kan den funka. Jag undrar om övriga nyanser är mer pigmenterade, jag vet att Skimmerskuggan fått hem ett par andra nyanser och jag vet inte om de har mer tryck. Om du läser detta, Kerstin, så får du gärna kommentera.
Läppglanset Whisper går verkligen varmt just nu, det bor i min handväska. I hemmet har jag ju massor av olika gloss. Ändå är handen nere i handväskan och fiskar upp detta gloss hela tiden även när jag är här hemma.
Det är otroligt skönt och vårdande på läpparna och doftar av någon blandning av kakao och vanilj fast väldigt svagt.
Ja, ni ser jag var ju tvungen att ta massa bilder på härligheten! Älskar't!

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Så fin du är!
Tråkigt att skuggan inte är så pigmenterad, men det ser fint ut i alla fall! Den kanske funkar som "utsuddare" till andra skuggor, eller att ha i globlinjen?
Huden ser ju perfekt ut också!

Ninni sa...

Tack, vad gullig du är. Ja, att sudda ut andra skuggor med funkar nog. Övriga produkter är ju toppenbra, älskar dem!

Kerstin sa...

Klart jag läser :)

Vilken fin sminkning! LL:s foundation är en storfavorit hos mig!

Jag fick två ljusa skuggor och en mörkbrun. Den mörkbruna var det bra tryck i. Ska försöka swatcha ngn dag!

Ninni sa...

Åh, då är det kanske bara vissa nyanser som är svaga.